18 august 2009

Vara noi evadam!


Vara...anotimpul in care poti sa evadezi, in care poti sa faci nebunii si sa te simti liber sau pur si simplu sa simti ca traiesti.
La inceputul verii te asiguri ca poti face asta...asa ca incepi sa planifici concediul undeva unde nu te cunoaste nimeni, daca ai iubita/prietena te gandesti de prin primavara cum sa scapi de ea si dupa ce ai lista facuta si esti fara obligatii...o venit vara!
Vara e atat de simplu sa te indragostesti...
Inchidem ochii si ne lasam purtati de ganduri de fericire.Ne lasam dusi de val si incepem sa simtim pentru cateva clipe cum stomacul e invadat de milioane de senzatii, iar inima nu mai sta cuminte si nu mai face fata micilor "nebunii" care intra si ies.
E placuta senzatia aceea de euforie care dureaza atat de putin...clar ca e atat de bine atunci!!
Un prieten imi spunea ca barbatiilor le trebuie doar 20 de secunde ca sa se indragosteasca de o fata...waaaw mult/putin habar nu am!( Dar stiu ca lui cele 20 de secunde l-a dat peste cap cateva luni pana sa scape de "povara" asta, dar sa recunoastem ca o meritat )
La femei cred ca e mult mai simplu...pe noi fetele ne da peste cap un zambet dragut furat intr-o discoteca, un prim sarut pe o alee intunecata, o imbratisare atat de pasionala incat ramai fara cuvinte si multe alte lucruri atat de simple incat eu le numesc...doar detali care te fac sa te lasi purtata de val.
E usor sa te indragostesti, asa ca nu recunoastem cand trecem granita si incepem sa iubim cu adevarat.Ne ascundem si incercam sa nu recunoastem ce se intampla cu noi si cu nebunia de sentimente care urla in noi.
Frica de a spune persoanei de langa tine ceea ce simti e mare atunci cand nu mai ai incredere...cand ai pierdut-o, iar motivele nu mai conteaza.
Intr-o zi iti faci curaj, lasi totul si spui cele 2 cuvinte "magice" fara sa-ti mai pese de nimic, dar cel mai important lucru e sa simti ceea ce spui si cel mai important decat toate e ca cel care le aude sa te creada!:)


!Nu recunosc nimic, desi toata lumea vede schimbarea...poate e de la faptul ca m-am ingrasat...nehhh:))

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu