04 august 2010

Dorinta

Dorinta ...
In fiecare dintre noi exista acea nevoie de a avea un lucru mai presus de nevoile noastre, de asteptarile noastre, de traiile noastre. Fiecare dintre noi dorim ceva mai mult decat ceea ce avem, egoisti din fire sau ambitia de a vrea mai mult?
Suntem construiti din iubire asa ca fiecare dintre noi doreste iubirea mai mult ca orice in lumea asta, iar pentru asta incepem sa facem lucruri stupide, dar pana la urma nu facem decat ceea ce simtim ... ce dorim.
Multe lucruri le simtim si le dorim, dar putine sunt cu adevarat importante sa le dorim cu adevarat in viata noastra pentru totdeauna, dar atunci cand simtim asta luptam cu toate fortele fara a ne pasa de consecinte.
Ne dorim lucruri imposibile uneori, dar tindem in fiecare zi sa credem ca le meritam cu adevarat.
E o emotie menita sa ne induca pe cai gresite, facandu-ne sa ne cumparam lucruri pe care nu ni le putem permite, dar le cumparam oricum.
Ne impinge in relatii de dragoste pentru care clar nu suntem pregatiti, dar contiunam sa mergem pe nisipuri miscatoare dorind imposibilul.
Determinandu-i pe cei care ravnesc la iubire sa faca alegeri prostesti, sa iubeasca fara a pune prea multe intrebari, iubind neconditinat de nimic.
Permitandu-i pe cei care sunt singuri sa se comporte nesabuit.
Iar cand in indeplinirea dorintelor din inimile noastre devine o obsesie, lucrurile ar trebui sa se schimbe. Sa privesti oglinda, sa vezi fata care se uita la tine si sa-ti dai doua palme sa te trezesti...visele frumoase nu se transforma peste noapte in dorinte.

Just me,


2 comentarii:

  1. Te-ai intrebat vreodata cat de multi aleg pe cineva mai degraba din frica de singuratate decat din iubire? Cum pot spune acei oameni ca iubesc si pot oferi ceva cuiva daca ei sunt sugrumati de teama atunci cand sunt singuri? Dorinta, obsesia nu sunt iubire desi sunt adesea confundate cu aceasta si avem exemple suficiente in jur. Dragostea adevarata nu trece niciodata, nu dureaza nici 2 ani, nici trei ani cum spun unii. Ea pur si simplu este si nu are durata, nu impune, nu cere nimic in schimb ci doar ofera... este acolo si atat si asta o face atat de frumoasa, puternica si tulburatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Mai bine impreuna cu cineva decat singur" cuvinte care le aud si nu le inteleg. Exista dragoste pe cere unii dintre noi nu o intelegem, exista iubire in noi fara a cere nimic in schimb, exista dorinta fara a intelege ce cauta ea acolo. Dragostea exista pur si simplu ... tebuie doar sa-i dam o sansa.

    RăspundețiȘtergere