22 mai 2011

Me and my days - and my boys!

Imi place sa ies cu fetele in oras, dar in ultima perioada am tot evitat acest lucru. Poate si "celebritatea" mea din Sibiu o avut un mare factor si m-a tinut mai mult in casa.
Vineri noaptea, o mica iesire cu fetele si nu numai intr-un club nu prea fitzos. Imbracata de job (nu am ajuns pe acasa sa ma schimb), cu fusta pana la genunchi, camasuta si pulavaras, imi zic "Hai ca nici dracu nu se uita la mine!"
Ajungem, ne ducem in cel mai luminat loc (pe scena), na acolo aveau oamenii masa, ma instalez si eu intr-un colt si incep sa dansez modest. Pana cand aud "Parca esti o baba, cu pulovar si camasa alba incheiata pana-n gat!". Imi dau pulovarul jos si desfac si doi nasturi. Atat! Apoi, o urmat potopul! Toti barbatii pe care i-am refuzat in ultimele luni si nu numai, se aflau vineri seara in acelasi loc cu mine. Milioane de fulgere!
x1: Dupa atata efort (se referea la cele 3 buchete de flori trimise prin curierat la job) merit macar 10 min, sa iesim la o cafea!
Eu: Sorry, nu beau deloc cafea!

x2: Stii! Mi s-a interzis sa vorbesc cu tine!
Eu: Serios?! Si de ce vorbesti?
x2: Pentru ca sunt baiat rau si nu ascult!
Eu: E bine de stiut!
(se referea cred la fosta lui prietena - big oops!)

x3: Te-am sters de pe facebook!
Eu: O sa supravietuiesc!
...
x3: Vreau sa facem o provocare?
Eu: Ce fel de provocare?
x3: Aleg eu 3 barbati si tu imi spui cu care vrei sa te mariti, pe care vrei sa-l bati si pe care l-ai lua acasa doar pentru o noapte!
( cei mai urati si neinteresati barbati pacat ca nu s-a ales si pe el! )
Later edit: Sa vada in ce categorie il pun! 

Exista si un x4 care mi-a povestit cum i s-a marit salariul si cum decurge situatia la jobul lui. Multumesc prietenilor care m-au "salvat" de la o conversatie lunga si plictisitoare intr-un moment in care nu era cazul de asa ceva!
Nu cred ca am dansat o melodie cap coada toata noaptea, dar stiu ca am "socializat" bine cu toti. Am ras si m-am amuzat cu fiecare in parte.
Exista si un x5 care a fost "cireasa de pe tort"... asa cum a aparut el din multime!

Just me,

2 comentarii:

  1. wow, ai aflat cine e dl cu buchetele, nice.si totusi nu merita atentia?
    semnat silvia

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentia mea a avut-o, atunci cand i-am multumit pentru buchete, dar nimic mai mult! :)

    RăspundețiȘtergere