08 mai 2012

Trecem cu vederea

Uneori e foarte dificil sa vezi fata adevarata a unei persoane. Ai nevoie de mai mult de o pereche de ochelari, sa vezi ce se ascunde dincolo de cuvintele frumoase. Cateodata trebuie sa privesti dincolo de acel ego masculin, pentru a descoperii o personalitate fragila. Trebuie uneori sa igori stralucirea unei bijuterii, ca sa descopri ca privesti in realitate un fals. Trebuie sa scoti intotdeauna adevarul la lumina, pentru a a putea admira frumusetea zambetului.
Da, uneori oamenii isi ascund adevarata fata si, din fericire, o descoperim cand este prea tarziu.

Uneori, indiferent cat de mult ne-am planificat lucrurile nu ies asa cum ne-am astepatat. O reputatie impecabila, se poate pata doar pentru ca cineva deschide gura. O explicatie clara ar putea deveni confuza, doar pentru ca s-au folosit cuvinte neclare.
Da, in viata toti ne facem planuri, insa, cateodata nu ies precum ne asteptam. Incercand sa ajutam, putem strica o relatie. Incercand sa ne apropiem de cineva, il putem indeparta si mai mult. Sapand in trecut, ne putem imbogatii prezentul. Dar, uneori trecutul ar trebui lasat acolo unde este si sa facem focus pe prezent.

Insa mai sunt aceia care refuza sa renunte la planurile lor, oricat de nefaste s-ar dovedii acestea.

Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu