07 noiembrie 2012

Eroare 0.1

In orice procent de 100 % exista o eroare de 0.1% care iti poate da lumea peste cap. Daca nici vidul nu e perfect si daca lucrurile nu sunt niciodata clare sau corecte, atunci de unde gasim in noi speranta. 
Gasim! Asa suntem facuti, sa gasim speranta in orice cosmar in care ne aflam.
Eu personal, am incercat tot timpul sa fac toate lucrurile din jurul meu sa fie perfecte. Intr-o perfectiune iesita din comun, poate uneori de neinteles pentru unii, dar pentru mine normala. Da, sunt o perfectionista in tot ceea ce fac. Bine am si momentele mele de nebunie, cand ma las dusa de val si valul ma duce intr-o nebunie de dezordine, dar sincer imi revin repede.

Am incercat ca lumea in care traiesc sa ma placa, sa se simta bine in compania mea. Niciodata nu am facut rau la nimeni, in mod intentionat.
Nu am stiut niciodata sa fiu rea cu o persoana, mama mi-a zis intotdeauna ca roata e rotunda si orice rau pe care-l fac, el se poate intoarce inzecit impotriva mea. Cata dreptate! Totul se intoarce! Nu cred in karma, dar cred ca daca bine faci bine gasesti si viceversa.
Atunci am incercat sa fiu buna, sa zambesc mult, exagerat de mult, sa iubesc unic si sa daruiesc acel unic ceva care nimeni altcineva nu-l gaseste.
Acum cativa ani am intalnit pe cineva care mi-a dat lumea peste cap. Dezamagirea a venit cu un zambet enervant de frumos pe buze. In perfectiunea mea, a existat o mica eroare care mi-a dat lumea peste cap.
Azi sunt bine. 
In orice procent de 100% exista o eroare de 0.1% care iti poate da lumea peste cap...si greu iti mai revi! 

Just me!

6 comentarii:

  1. :)) Intotdeauna cu simtul umorului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Renunta la anonimat si PROMIT ca-ti spun exact ceea ce vrei sa stii!:))
    Simtul umorului!:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, de-ar fi totul atat de simplu... Nu e nevoie sa renunt la anonimat. Viata in umbra mi-a placut mereu ceva mai mult. Si in plus, avand in vedere ca imi vezi IP-ul, cam stii de unde scriu si iti poti inchipui si cine e in spatele tastaturii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu-mi bat capul sa vad cine esti! :)
    Te salut!

    RăspundețiȘtergere