20 iulie 2013

Momente

Viata isi urmeaza cursul si tu participi ca un actor tacut la evenimentele din viata ta. Te bucuri de viata, traiesti linistit fara prea mare efort, te gandesti dimineata cand deschizi ochii ca esti un norocos. Esti uneori egosit cu cei din jur, iar cateodata nu-ti pasa daca ii ranesti sau ii jignesti. Zambesti vietii!
Dar uneori, cand te astepti mai putin viata iti da cate o palma sau un picior in fund sa te trezasca la realitate. Si te trezeste, dar te trezeste in felul ei, iar asta doare.

Am rabdare!

3 comentarii:

  1. Disclaimer:
    Nu intentionez sa iau toate posturile la comentat, dar cand am citit ce ai scris aici mi-a si venit in minte piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=qNc3jgam1AA .

    Nu intentionez sa te iti fac spam cu muzica aiurea dar am senzatia ca se potriveste la ce ai spus in acest post. :p

    Vorbesti despre un lucru de care m-am lovit si eu de curand. Si anume la a-ti pune fericirea ta pe primul plan in detrimentul fericirii celor din jur. Eu zic ca niciodata nu trebuie data fericirea proprie la o parte.

    Decat daca iti spune inima. Dar atunci acea actiune de "a da fericirea la o parte" ar aduce fericire..

    Poate arta de a trai consta mai degraba in a fi fericit fara sa deranjezi pe altul, insa niciodata a nu in a nu fi fericit ca si sacrificiu pentru altcineva.

    Am ajuns la concluzia ca daca asta se cheama egoism atunci ma declar cel mai egoist om din lume..

    Legat de trezitul vietii in felul ei.. ai vazut filmul The Secret? Cred ca de obicei cam la ce te astepti, aia primesti de la viata. De aceea o atitudine optimisa e binevenita aici-sha in cazul asta si peste tot de fapt. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput sa cred ca oamenii egoisti sunt cei mai fericiti oameni din lume! Felicitari!

      Ps: Melodia e superba. Imi place! :)

      Ștergere
  2. Cred ca lucrul cel mai frumos este atunci cand, fiind egoist, reusesti sa faci pe altcineva fericit :) Eu incerc sa ma educ de la o vreme sa fiu egoist si sa ajung la chestia asta.

    Mereu eram prea preocupat sa fiu altruist incat uitam de mine. Cred ca trebuie sa avem bun-simt si cu noi nu doar cu persoanele din jur :D

    Ai niste posturi chiar interesante, good job! imi era dor de astfel de discutii, chiar si indirecte :p

    RăspundețiȘtergere