06 ianuarie 2014

Start. Un nou an

Noi inceputuri. Imi place cum suna asa ca o sa repet: noi inceputuri si asta doar datorita calendarului. Acea luna din an care te face mai visator si plin de puteri nemaibanuite. Poate v-ati dat seama, dar se intampla in fiecare an pe 1 ianuarie. 
Totul incepe cu luna decembrie cand incep sarbatorile si supravietuim cu bine, apoi la gongul dintre ani boom ceva se intampla. Majoritatea incep sa-si puna dorinte si sa gandeasca ca o data cu noul an o sa faca mult mai multe. Incep sa lase trecutul in urma si se gandesc la un nou inceput. Unii incep sa faca liste si listute, altii nu, important e ca toti dorim ceva mai bun de la noul an.

Ceva de termina ca sa inceapa ceva nou. Cine hotareste asta? Prima luna din an, o zi oarecare, anul nou ... habar nu am, dar stiu ca ceva se schimba la trecerea dintre ani. Ceva ne da speranta si privim altfel lumea, dar e greu sa renunti la vechile obiceiuri ca sa incepi un nou inceput, important e sa nu ne pierdem niciodata increderea in acele noi inceputuri.
In ciuda tuturor promisiunilor pe care ti le faci si pe care ti le doresti sa ai grija sa pastrezi o mica parte din trecut care chiar merita sa o tii ... pana-si face bagajele si ... (dar asta e cu totul si cu totul alta poveste ...)

Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu