23 iunie 2009

Barbatii...@#$%


Barbatii...
Ca femeie incerc sa-i inteleg ... banuiesc ca fiecare femeie incearca sa inteleaga aceasta minune numita "barbat".
Da am zis minune, pentru ca trebuie sa recunoastem fetelor ca barbatul oricat de %@#& ... mai bine zic de neinteles e el ... nu putem sa traim fara el.
De ce? Simplu ...
Pentru ca ne place sa iubim si sa fim iubite.
Uneori nu conteaza ca EL (barbatul) e un pusti cu hormonii pana-n gat sau ca e un mos fara vlaga, sau ca e proful de info, sau ca e tocilarul clasei, sau ca e sotul vecinei de palier, sau ca pur si simplu e barbatul pe care l-ai intanit si ti-a sucit mintile ... conteaza sa ne iubeasca, sa ne rasfate, sa-ti spuna micile lucruri care te fac sa te simti mai bine, sa te priveasca doar pe tine...sau macar sa minta frumos facand toate astea.

Asa ca oricat de groznice sunt despartirile si oricat de mult uram atunci barbatii ... dupa un timp totul trece ... si dupa ce trece o luam de la capat.
Ca niste lase ne lasam mintite iara de aceleasi vorbe dragute, de aceleasi flori dar cu ambalaje diferite, de acelesi lucruri facute in mod diferit ... si iara o luam de la capat...ne indragostim...il iubim...le oferim totul...sperand ca de data asta totul se va termina cu bine.

Femei - barbati:
Femeile cu prieten ... e iubirea vietii mele.
Femeile casatorite ... pana cand moarte ne va desparti.
Femeile parasite ... porci, tampiti, tirani, dusmani...si alte animale domestice sau salbatice + alte combinatii de oratanii, lighioane ... si toate se gata in "si cu toate acestea eu tot tin la el"...tipic noua!!!!
Femeile logodite ... sufletelul meu, fara tine nu pot trai.
Femeile virgine ... poate maine ma...saruta:))

!!!Intrebare:
Ce e dincolo de privirea unui barbat?
Raspuns: nimic bun...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu