12 iulie 2009

O i-aaau razna


Lucrurile o i-au razna atunci cand esti trist si suparat...
Lucrurile o i-au razna cand esti dezamagit...
Lucrurile o i-au razna cand iubesti si simti ca traiesti...
Lucrurile o i-au razna cand esti "obosit" si zambesti ...
Adoram cand lucrurile ne scapa de sub control si o i-au razna...mai scapam de monotonia momentului si simtim si noi ca traim...

Multi dintre noi isi calculeaza fiecare clipa pe care o traiesc,au o agenda personala unde isi scriu toate intalnirile si toate lucrurile pe care trebuie sa le faca intr-o zi...orice abatere inseamna ca totul se da peste cap si poate pentru ei asta inseamna ca lucrurile au luato razna.
Majoritatea lasa lucrurile sa mearga de la sine,nu fac nimic si se lasa purtati de clipa, iar atunci cand lucrurile se complica se pierd si cad la pamant confuzi de situatie.
Iar cei mai slabi lasa lucrurile sa fie hotarate de altii,nu fac nimic pana nu se sfatuiec cu altcineva (aici se includ prietenii, parintii, fratii, rudele si toate persoanele care au ceva de spus), uneori primesc cele mai bune sfaturi, uneori nu...dar nu tot timpul altcineva poate sa "gandeasca" pentru noi si in final se i-a poate cea mai proasta decizie.

Dezamagirea schimba lucrurile...
Nimic din ceea ce visai o data nu mai are valoare, nimic nu te mai face sa razi, iar atunci cand reusesti sa schitezi un zambet si sa ridici privirea din pamant iti dai seama ca totul in jurul tau e diferit.
E adevarat ca timpul schimba totul, el te face sa uiti, sa lasi in urma ce trebuie lasat si tot el te face sa speri la un nou inceput.
Dupa o perioada lunga de timp ridic capul si privesc trist in jur...nimic nou!

Lucrurile se schimba atunci cand vrem noi sa se schimbe.Un proverb spune asa "Scopul scuza mijolacele" asa ca nu conteaza ce trebuie sa faci ca sa-ti atingi scopul ...important dupa sa nu-ti para rau...daca iti pare rau ai pierdut tot razboiul.Si te intreb: Oare o meritat?

!Lucrurile o i-aaau razna ... am fost "happy" o zi jumate si o fost tare aiurea si placut...mmmdaaa( nu stiu daca e de bine sau de rau :( )
!!Lucrurile se schimba atunci cand tu isi schimbi gandirea asupa lor...o sa gandesc POZITIV.Pentru ca "cineva" imi spunea o data "gandurile pozitive atrag lucruri pozitive" sa vedem daca functioneaza...tot rau spre bine.

Un comentariu:

  1. Am incercat si eu odata faza cu ganditul pozitiv... si pe termen scurt chiar functioneaza :-p cat despre lucrurile care o iau razna... eu sunt de parere ca ... noi suntem cei care exageram ... pe cat posibil orice situatie (sau ar fi trebuit sa zic noi suntem "cele")!

    RăspundețiȘtergere