15 decembrie 2009

Zambeste celor din jur

Ceea ce faci in fiecare zi vorbeste lumii cine esti de fapt!? Esti ceea ce gandesti prin comportament, atitudine gandire ... Zambeste celor din jur,ca ei la randul lor sa-ti zambeasca tie. Respecta-te si vei fi respectat, ajuta pentru ca intr-o zi sa fii ajutat, trateaza-te cu respect si vei primi respect.
In viata fiecare cauta ceva.Fie ca vrei sa-ti indeplinesti toate visele, fie ca vrei sa traiesti cele mai ciudate trairi toti ajungem sa cautam iubirea.
Fiecare cauta ceva in celalalt, ne iubim ca sa ne intregim, ne iubim ca să ne simtim vii, si dam iubirii tot ce avem mai bun din noi.
Daca crezi ca nu esti demn de iubire, nu vei gasi iubirea, ci numai esecul, durerea si refugiul in alte lucruri, care duc la  autodistrugere personala.
Te vei intreba ce forma si culoare are! Acest lucru il vei descoperi intrebandu-te cum esti, ce astepti sa ti se dea in schimbul iubirii tale. Daca pretuiesti, vei fi pretuit ...si nu uita tu esti coregraful propriei tale vieti si iti vei juca propriul scenariu.
Trecutul nu poate fi schimbat, dar da o sansa viitorului, uita de amintiri dureroase, experiente, mediteaza si acorda-ti o sansa, caci viata te asteapta sa pasesti din nou in ea.Cel mai bine e sa-i ... zambesti!
Iubirea se dezvolta si se hraneste cu incredere si valorizare reciproca, ea este calea ta spre fericire. ''Cel mai sigur drum spre fericire este iubirea'', spunea cineva …

!Pentru ca nu am vazut ceva mai frumos  Alegria - Cirque de soleil   (multumesc Krm3n)

Just me,

Un comentariu: