31 august 2010

Ganduri

Ca sa fie totul bine, am invatat sa tac si sa nu vorbesc. Sa stiu lucruri si sa nu le spun. Sa nu vorbesc, pentru ca ceea ce stiu poate ranii alti oameni. Oamenii vor sa stie secrete, lucruri ascunse, dar secretele nu intotdeauna sunt bune. Am invatat sa inchid ochii la multe lucruri, sa nu vad rautatea oameniilor desi ea e atat de evidenta.Am invatat sa trec peste, sa iert repede si sa merg mai departe. A uita e un lucru bun. A uita nu inseamna intotdeauna ca ai trecut peste, inseamna ca mai acorzi sanse persoanei respective sa indrepte lucrurile. Am iertat de atatea ori, fara sa-mi dau seama ca a ierta inseamna a inchide ochii si a o lua iara de la capat.
Am inteles ca in viata intalnesti oameni rai si oameni buni. Cei rai raman langa tine, iti zambesc la nesfarit fara sa sti ce vor de la tine, iar pe cei buni ii ti mai aproape pentru ca ai nevoie de ei in fiecare zi.
Oamnenii apar in viata noastra pentru un motiv, dar am intalnit oameni care habar nu am de ce au trecut prin viata mea. Si ma intreb tot timpul "care e motivul pentru care a trebuit sa apari in viata mea?" Pe cat de simpla e intrebarea pe atat de greu e raspunsul.
Am invatat sa zambesc desi nu stiu de fiecare data de ce. Zambesc la cer, pentru ca am invatat ca dupa o zi ploioasa rasare soarele, zambesc oamenilor pentru ca exista speranta in ei, zambesc iubirii pentru ca exista iubire.
!Zambesc fara sa stiu de ce, si asta e un lucru bun
!!In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

Just me,

2 comentarii:

  1. Suna atractiv: "o a doua sansa", "o sansa de a repara lucrurile" insa dinamica lucrurilor sta cam altfel. Intamplarile nu se uita ci se accepta si se depasesc constient devenind ulterior referinta pozitiva sau negativa. Oamenii nu apar intamplator in viata noatra... pe majoritatea ii implicam chiar noi fara sa fim sinceri cu noi si cu ei, preferand apoi foarte comod sa ne intrebam acest non-sens: "oare ce vrea acesta de la mine?"

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc sa nu mai raspund la unele intrebari, las sa treaca pe langa mine raspunsul ... e prea greu de suportat.

    RăspundețiȘtergere