08 decembrie 2010

Din interior

Privesc: lumea in fiecare zi. pe mine in oglinda. prietenii cum zambesc si sunt fericiti. oamenii pe strada cum sunt tristi, veseli, plini de ei, mandri, nepasatori. copii care se bucura de clipa. strazile goale si parca fara viata acum iarna. clipele ce trec si nu le traiesc la maxim.
Ma intreb: ce ne face sa fim asa in fiecare zi. desi nu avem nimic, avem puterea de a zambi. desi suntem tristi cautam fericirea in lucrurile simple. desi nu avem bani, supravietuim. desi nu stim ce e bine sau nu, ajungem sa gasim solutii. Suntem construiti sa supravietuim. Asa cred! Supravietuim oricarei cazaturi. reusim sa ne revenim din depresii, reusim sa ne vindecam, reusim sa uitam ... pur si simplu reusim sa vedem luminita de la capatul tunelui.
Atunci gandesc: frumsetea vine din interior. frumusetea atrage frumusete. "dragut" valoreaza mai mult decat "frumos". Zambim ca sa nu aratam tristetea. suntem fericiti ca sa nu fim tristi. Uitam ca sa nu ne mai amintim. Supravietuim ca sa traim. Lucram ca sa nu stam. Iubim ca sa nu fim singuri.
Si zic: bucura-te de orice, de soare, de aer, de momentul acesta, de clipa petrecuta cu cei dragi, pentru ca nu stii cand e sfarsitul si dupa nu te mai poti bucura. fii fericit acum, nu maine. azi, nu peste cateva zile. spune ceea ce simti, nu te ascunde la nesfarsit. cumpara azi ceea ce ti-a placut, pentru ca a 2 zi nu mai gasesti. pretuieste lucrurile. clipa. momentul viata. sentimentul.
Inchei: fii tu in fiecare zi, dar fii mai bun - clipa trece.
Daruieste zambete - e gratis!

! Like - Stefanie Heinzmann - Like a Bullet

Just me,
 

3 comentarii: