18 ianuarie 2012

Recomand: Andre Rieu

Cred ca multi dintre voi stiu cine este Andre Rieu, dar pentru cei care nu-l stiu el este supranumit Regele Valsului, dar nu pentru virtuozitatea cu care interpreteaza, ci pentru faptul ca a reusit sa readuca valsul in inimile oamenilor prin spectacolele sale.
Il ascult pe Andre Rieu atunci cand vreau sa visez, muzica lui ma calmeaza, imi da o stare de bine - de mult zen!
Dintre toate concertele lui am ramas sa ma uit la cel din Londra la Royal Albert Hall. Sincer e ceva de vis. Nu numai el, dar sala unde interpreteaza e exceptionala. Neaparat daca ajungeti prin Londra sa va opriti si sa faceti cateva poze, dar neaparat sa intrati si sa asistati la orice spectacol de acolo. Merita!
Intr-o zi o sa ajung si eu pe acolo ...

Spectacolele lui Andre Rieu nu sunt spectacole de muzica clasica. Sau cel putin nu sunt in acceptiunea generala pentru ca lipsesc formalismul ai eticheta impuse in general de astfel de evenimente. La concertele lui te duci sa dansezi, sa canti, sa zambesti, sa bei un pahar de sampanie si sa visezi.

Il recomand cu placere sa-i ascultati muzica si de ce nu sa mergeti la un corcert de al lui. Ascultati-l cu placere acasa, in masina sau la lucru.
Emana energie!

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu