19 februarie 2012

TAG - Frumoasele lumii

Acum o saptamana am primit un TAG - Frumoasele lumii de la Krm3n, adica Chic Boutique. Bineinteles ca am tras de timp sa scriu despre asta si bineinteles ca nici acum nu stiu de ce o tinut mortis sa-mi dau eu cu parerea despre frumusete.
Imi place sa cred ca orice femeie e frumoasa in felul ei chiar daca poate "natura" nu a ajutat-o. O femeie e frumoasa daca se simte ea sexy, atragatoare, plina de viata si intotdeauna cu zambetul pe buze. Poate frumusetea e trecatoare dar am intalnit oameni "frumosi" si la 70 de ani. Mhoa, cata energie frumoasa si cate frumusete aveau in ochii lor. Bineinteles ca am intalnit oameni urati si tineri, acestea nici nu merita sa-i privesti in ochi.
Sa trecem la treaba!

Andrey Hepburn
Este atat de odihnitor sa privesti o femeie frumoasa, machiata impecabil, imbracata cum nu se poate mai simplu dar incredibil de elegant si cu atat de putine bijuterii! Astazi simplitatea nu prea mai e la moda cu toate ca nu ar fi rau sa mai incercam si acest stil fresh and clean, cateodata.
Englezoiaca Audrey va ramane mereu un model de eleganta clasica cu un stil inconfundabil a’ la Breakfast at Tiffany’s. Filmul meu de suflet, plin de eleganta si naturatete, plin de iubire si frumusete.
Eu recunosc, as putea sa ma imbrac in acest fel toata viata, insa as avea o problema cu pieptanatura. Am avut si eu bretonul asa minuscul si cuminte si sincer mie imi placea, dar niciodata nu-mi statea atat de pefect. Orice as incerca sa fac, oricat de multe produse as folosii niciodata bretonul nu ma asculta. Asta e!









Grace Kelly
Nu stiu cati dintre voi o cunosteti, dar pentru mine reprezinta o frumusete aparte. O eleganta aparte, o atitudine plina de stil si eleganta.
Grace Kelly, este o faimoasa actrita a Hollywood-ului anilor ’50 care si-a creat imaginea intr-un timp foarte scurt, reusind in cei 5 ani de cariera sa ia parte la productia a 11 filme. O femeie perfectionista care doreste sa ajunga sus, dar realista in aceslasi timp spunand chiar ea: “nu este greu sa ajungi sus, si mai greu este sa te mentii acolo cat mai mult timp”.
Aceasta printr-o calatorie in Franta, a facut vizita si micului stat Monaco, cunoscandu-l astfel pe printul Rainer al III-lea, cu care se si casatoreste si devine astfel Printesa Serenissima de Monaco. Renunta la actorie si se dedica familiei si politicii indeplinind astfel rolul de sotie, printesa si mama. Da, este mama actualului suveran al principatului, Albert al II-lea de Monaco.







Jennifer Lopez 
Intotdeauna am admirat eleganta, naturatetea si discretia ei. Este o femeie puternica care stie sa mearga inainte orice greutati ar intalnii. Atitudinea ei dupa divort a uimit pe toata lumea - bravo. O femeie pina de ambitie si teluri inalte.
Jennifer Lopez are un trup cu forme senzuale, care nu intotdeauna usor de imbracat. Insa diva a stiut tot timpul sa-si puna in evidenta calitatiile si accentuand ... posteriorul.







Penelope Cruz
O frumusete delicata, plina de senzualitate si energie. Are o eleganta aparte si in fiecare film care joaca imi place tare mult accentul ei.  Imi place gingasiea ei, buzele pline si zambetul larg.
Naturatetia si eleganta discreta ma face sa cred ca este o femeie frumoasa.








Halle Berry
Castigatoare a mai multor concursuri de frumusete, Halle Berry este prima actrita de origine afroamericana care a castigat premiul Oscar. Este una din cele mai bine platite actrite de la Hollywood si, de asemenea, este purtatoarea de cuvant si imaginea companiei de cosmetice Revlon.
Personal imi place tare mult de ea si ceea ce ma fascineaza la ea e tunsoarea. Poate sa fie atat de feminina tunsa scurt, eu nu am reusit,





 Marilyn Monroe
Includ in micul meu top si o blonda. Este fara indoiala cea mai frumoasa blonda pe care o stiu. Intotdeauna mi-a placut atitudinea pe care o emana in fotografiile ei, cum stie sa poarte un ruj rosu, fara indoiala este o diva plina de sex appel.
Am postat si o poza cu ea bruneta  - nu m-am putut abtine! Arata muuult mai sexy! (:








Asta e micul meu top si ma opresc aici.
Cred si sustin ca frumusetea unei femei vine din interior, din felul in care zambeste, din simplitate si naturatete. Asa ca, fetelor ramaneti cat se poate de naturale si zambiti muuult muuult!
Ps: Data viitoate cu barbati, va rog! Cred ca-mi va fii muuuult mai usor! 
Kisss
Enjoy!

Just me,

3 comentarii:

  1. :) vezi ca poti?
    stiam eu ca o sa faci un top super dragutz, putin vintage vorba Federovei..dau superb. Penelope Cruz era si la mine...dar nah, deja erau prea multe fete frumoase :))
    p.s- trebuiau nominalizate 10 fete, dar nah...next time:))
    kiss

    RăspundețiȘtergere