10 mai 2012

Review: Babaria Gold Day

Tocmai mi-am cumparat crema Babaria GOLD DAY. Am incercat crema si la o prima vedere pare absolut ok, textura, se absoarbe repede in piele, are un miros fin si foarte placut.
Babaria Gold Day este o crema cu aur coloidal care reduce ridurile, regenereaza si hidrateaza pielea si elimina modificarile de culoare ale pielii.
Prima oara am fost c-am sceptica la ideea cu aur, dar m-am documentat un pic si parca suna chiar bine.

Ce este aurul coloidal?
Aurul coloidal este o solutie coloidala cu particule extrem de mici de aur in apa demineralizata (culoarea aurie). Particulele de aur poarta o sarcina omonima si se gasesc in apa in stare de suspensie. Aurul coloidal nu are gust si nu contine toxine. Preparatul este de o foarte buna calitate. 

La ce se foloseste aurul coloidal?
Aurul este folosit din timpuri stravechi in scopuri terapeutice. Acesta echilibreaza starea psihoemotionala (stari depresive, tentative de suicid), stimuleaza activitatea intelectuala. A fost remarcata actiunea sa favorabila in normalizarea functiilor sistemului cardiovascular. De asemenea, aurul are un efect pozitiv asupra mecanismului de termoreglare, indeosebi in cazul racelilor,  starilor febrile si a transpiratiei abundente din timpul somnului. 
Stimuleaza rezistenta si creste tonusul general al organismului. Se cunosc date despre actiunea selectiva a aurului coloidal in inhibarea proliferarii celulelor canceroase si asupra prelungirii vietii bolnavilor cu cancer inoperabil. Cercetarile in acest domeniu continua.


Stiati asta? Io, nu! 
Mai multe detalii, despre produsele Babaria, le puteti gasi si daca-l intrebati pe tipul zambaret (Radu) de la receptia Gymbo Dance!

Just me!

2 comentarii:

  1. Pretul pe site-ul lor e de 119 lei, dar am vazut ca acum au o promotie si e doar 80 de lei.
    Eu l-am achizitonat la pretul de promotie. kiss

    RăspundețiȘtergere