14 mai 2012

Zi de luni

Suna ceasul. M-am trezit. 7:30. Timp de 5 minute m-am gandit cu ochii intredeschisi cu ce sa ma imbrac azi. Suna ceasul a doua oara. Stramb din nas si ma gandesc cat mai e pana sa ma pun iar in pat. Suna ceasul a treia oara. Ma trezesc bine. Ma spal pe dinti. Imbrac. Mananc. Citesc ziarul lasat de tata pe masa din bucatarie. Citesc. Renunt la ziar. Verific mail-ul. Nimic nou. Ma duc si ma machez.
8.30 ajung la job. Incepe inca o zi de lucru agitata si plina probleme si zambete. Agitatie. Reguli si norme. Oameni dragi si oameni reci. Totul se petrece cu o rapiditate extraordinara. Niciodata nu exista timp pentru a face tot ce trebuie facut. 
Ajung acasa. Mananc. Il dragalasesc pe Polly. La Tv aceleasi stiri. Stramb din nas si ma apuc sa citesc. Pe noptiera am o carte noua "Cercul mincinosilor"- Jean Claude Carriere.
Raman pe ganduri minute in sir.
Citesc!

Just me!

7 comentarii:

  1. si eu citesc cartea aia. de fapt, recitesc povestirile a n-a oara! sunt teribile, dar au si multe invataminte!

    RăspundețiȘtergere
  2. E o carte buna si mie imi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va invidiez, imi fac timp de toate nebuniile din lume dar sa citesc o carte nu. Gata incep de maine. Ca nu mai merge asa. Ale io la 8.30 deja sunt satula de munca :(( si nu stiu cum e posibil ca eu incep la 8. Bad me.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca poti si mai stiu ca tot te lauzi ca o sa te apuci sa citesti Eat pray love... Eu astept concluzia ta: carte-film! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am apucat de ea, dar sunt dezamagita ca o cam las repede pe noptiera.

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) da da , si eu astept concluzia aia....serios!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rabdare fetelor sunt prinsa in multe proiecte + jobul vietii imi mananca ficatii. O zi faina!!!

    RăspundețiȘtergere