30 iunie 2012

Me and my days! - Masa critica

Dupa ce am citit pe blogul lui Orin ca vineri se aduna sibienii pentru Masa Critica (= in ultima vineri a fiecarei luni, biciclistii din Sibiu se strang pentru o plimbare prin oras ca soferii sa nu uite ca exista), am zis ca vreau si eu o plimbare prin Sibiul meu.
Sincer, imi doream de mult sa ma plimb cu bicicleta prin oras, dar cum soferita din mine nu lasa masinuta acasa nici atunci cand merge pana la coltul strazii (exagerez bineinteles), nu am avut timp de experimentat plimbariile cu bicicleta.
Cum ieri cei de la I'velo au venit si in Sibiul nostru boem, parca totul s-a sincronizat atat de bine. Mi-am inchiriat o bicicleta cu doar 3 lei pe ora si am pornit la plimbarea mea boema prin Sibiu alaturi de niste oameni minunati. 
Plecarea a fost din Piata Mica cu un traseu bine definit. Sincer, mi-a placut la nebunieeeee! Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. 
Bicicleta era fara viteze, dar am reusit sa urc cele mai abrupte pante de pe traseu, Str. Balea si cea mai cea dintre toate, cea din P-ta Mica pe sub Podul Mincinosilor. 
O zi frumoasa cu o oboseala frumoasa!

A se observa fustita si sandalutele. Da, a fost ziua mea boema pe o bicicleta galbena!
In alta ordine de idei, vroiam sa-l felicit pe Tudor, blogarul cu ideile minunate pentru comunitatea Sibiului. Tudor a avut minunata idee de a monta in tot orasul rasteluri de bicicleta. A scris proiectul, l-a depus la Raiffeisen Comunitati, l-a promovat, a fost votat, a primit finantare de 10.000 de euro, a vorbit cu un proiectant care a desenat si realizat rastelurile, a ales locatiile din oras.
Asa ca, Sibiul are rasteluri de bicicleta doar ca un singur om a avut ideea, initiativa si energia necesara de a castiga un proiect.
Multumim Tudor!

Just me!

4 comentarii:

  1. Și să-mi fi zis că nu te-ai simțit bine și nu te credeam... în albumul pus pe fb de nenea care a făcut poze pe traseu, ești tot cu gura pînă la urechi! Așa că, te așteptăm și luna viitoare! :) Poate vii și la prezentarea echipelor din Turul Ciclist, marți... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut la nebunieeeee! Sincer, chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat. M-am simtit super bine si mi-a placut tare mult ca aveati "grija" de noi "incepatorii".
    Mi-ar face placere sa vin si luna viiotare! Multumesc mult pentru plimbarica.

    RăspundețiȘtergere
  3. O mica/mare corectura. "Asa ca, Sibiul are rasteluri de bicicleta doar ca un singur om a avut ideea, initiativa si energia necesara de a castiga un proiect." - Fals.
    Informatii complete: http://cemerita.ro/campanii/bicicleta-zilnica/

    RăspundețiȘtergere