21 iunie 2012

Vreau ceva in minus

Cum toate curele de slabire incep intr-o zi de luni si cura mea a inceput lunea asta. Nu stiu de ce vreau sa slabesc ca sunt ok, dar cantarul meu ma omoaraaaa. Am pus ceva kg doua si de ceva vreme ma tot chinui sa le dau jos, dar in ultima perioada am mai pus doua si uite asa lucurile s-au complicat mai tare in capusorul meu.
Programul e simplu pana la simplisimo. Dimineata un mic dejun adica mic mic, un mar, o cana cu lapte, o cereala, o felie de ceva. Micul dejun e musai. Apa plata cu lamaie la job si seara o salatica cu rosi si branza, morcovi, ton. In rest sport adica aerobic la GymboDance
Atat!
Rezultate un kg juma in patru zile.
Poate va intrebati de ce tin mortis sa slabesc. Pai nu stii niciodata cand intr-o zi destinul iti face cu mana discret si-ti zambeste si poate nu-i place sa te vada cu ceva kg in plus.
Glumesc! Sincer ma omoaraaaa si-mi scoate peri albi doar cantarul!

Just me!

7 comentarii:

  1. Hehe, si eu vreau sa scap de vreo 2-3 kg :P. Am 55, tu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf nu trebuia sa ma intrebi:P
    Am 53 juma, dar vreau mai putin :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor ce inaltime aveti ? Eu am 1.70 , si 52 de kg si toata lumea ma omoara " vai ce slaba esti " . Eu nu ma vad chiar asa .. Si chiar nu cred ca voi sunteti grase . Probabil alea 2-3 kg sunt pe la burtica pe undeva , nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema nu e cu slabitul, ci cu mentinerea greutatii dupa ce terminam o anumita cura. Degeaba slabim acum sau tinem o cura 2 saptamani, 3 luni sau 1 an daca dupa aceea infulecam mai ceva ca inainte de cura. Parerea mea.
    If you ask me, MoGio, la 1.70m si 52 kg esti model (deci scoate-ti din cap chestia cu "prea grasa, vreau sa slabesc".
    In plus, la sub 50kg nu se poate dona sange ;) Poate odata vrei sa faci o fapta buna (noi, mai multi baieti si fete, am donat sange si cu bonurile de masa primite pentru donatia de sange am luat alimente si le-am daruit unor familii mai in nevoie decat noi). Sau - poate - Doamne fereste - ai nevoie sa donezi pentru cineva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am donat niciodata sange desi m-am gandit intotdeauna sa o fac. Trebuie sa recunosc ca-mi este frica de ace, de ideea de a sta cu mana intinsa, de a vedea tot sangele ala...
    Oricum noi femeile avemm o obsesie sa aratam bine si la cantar:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te uiti la ac, oricum de tot nu poti scapa de el. Asa ca mai bine ti-l faci prieten :)))
    "Ce nu te omoara, te face mai puternic(a)" sau ... ca sa treci de teama trebuie sa actionezi (indiferent de natura temerii, ac sau altceva) :)

    Intamplare, intamplare, ne-am vazut ieri la Masa Critica, am papat inghetata cu Cristina si copiii ei, si cu ceilalti. Nu stiam daca Alexandra cu blogul e aceeasi cu Alexandra de aseara, da' acu' am avut putina vreme sa intru pe net si s-a confirmat: cantarul ala nu e calibrat! ;)

    RăspundețiȘtergere