08 februarie 2013

I love my job! - Gravidutele

In urma cu aproximativ un an colega si prietena mea Carmen, mi-a dat minunata veste "Alexandra, sunt gravida!" Zambete, bucureie, sarituri in sus alea alea.
Bun!
Sincer, ea nu a facut din sarcina o chestie wow. Dezvolt, a avut o sarcina frumoasa si usoara, fara prea multe pofte si greturi asa ca, la lucru s-a comportat normal si nu am simtit ca e ceva altfel la ea. 
Minunea s-a nascut, iar eu am avut o colega noua. Dupa patru zile, patru mai, aud "Alexandra, sunt gravida!" Zen, zambete, bucurie sarituri in sus alea alea. 
Zic:"Aceasi Marie cu alta palarie!" 
Mai trec doua zile, doua mai si aud din nou "Alexandra, sunt gravida!" What?!! O alta colega din agentie e gravida si ea ... Iar de aici lucrurile s-au complicat!
Cand ii e foame la una, ii e foame si la cealanta. Daca una are pofte de ceva, are si cealanta, iar poftele sunt din cele mai ciudate si complexe. Le vezi cum brusc se opresc din orice ar face si se duc sa-si cumpre o chesie mica de la magazinul ciudat din capatul celalant al orasului. Nu te pui cu poftele!!
Daca la una ii e cald, musai la cealanta ii e frig. Alexandra deschide usa! Alexandra, inchide usa!  Iooo! Nu mai zic nimic, dar stiu ca sunt tot timpul 25 de grade in agentie si e cald rau!
Uneori pana si eu aud hormonii lor cum ticaie ... ajutoooor! 
Bun! Urmeaza si cireasa ...
Alexandra, ai grija sa nu se ia! Vezi ca tu urmezi? Alexandra, sa nu ne faci si tu o surpriza! si ati prins ideea ... Iar asta in fiecare zi! Dar in fiecare zi! 
Zen!
Cu hormoni sau fara - imi sunt tare dragi!
 
Pupici! 
Pentru ca exista poze!


Acum observ: cat de ciudat tin si eu mana pe burtica! 
Ajutooor! (:

Silly me!

3 comentarii:

  1. Stai asa!! Tu de ce tii mana pe burtica? Ca pare cam rotunjica :-o. Si tu Brutus?
    Doamne ce de gravide in ultimul timp, si la mine la servici la fel ;)).
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Federova la mine asa e ea "rotunjoara" :)

    RăspundețiȘtergere