11 septembrie 2013

Eleganta. Stil de viata!

Eleganta impune respect!
O femeie eleganta e eleganta oricand si oriunde fara sa faca prea mari eforturi. Este eleganta prin ceea ce face sau nu - e o parte din ea. O femeie eleganta o distingi usor prin felul care se imbraca, se comporta si vorbeste in public. Eleganta face parte din personalitatea sa puternica, o caracteriza si ii da putere sa se impuna, e discreta cu ea si nu sare niciodata din tiparele societatii. 
Este genul acela de femeie care e tot timpul aranjata, machiata si imbracata cochet, fiind tot timpul atenta la detalii. E tot timpul atenta cu ea, cunoaste stilul modei, dar nu neaparat se si imbraca in ton ea. E eleganta chiar daca e imbracata cu o pereche de blugi si un tricou care nu se aseaza foarte bine pe ea, chiar daca are parul in toate directile, eleganta o are doar pentru ca stie sa fie frumoasa si cand nu e. Frumusetea interioara si atitudinea o ajuta foarte mult.

Femeia eleganta nu va intra niciodata in discutii care o injosesc sau care pot sa o afecteze emotional. Nu raspunde provocarilor doar de dragul provocarii, chiar daca asta inseamna sa o puna intr-o lumina nefavorabila. Bunul simt il are si face din asta o atractie puternica. In public nu atrage atentia asupra sa cu o atitudine zgomotoata, nu vorbeste tare si nu face scene lipsite de bun simt. Da, o femeie eleganta spala intotdeauna hainele acasa in afara reflectoarelor si camerelor de luat vederi.
O femeie eleganta stie sa evite situatiile nefavorabile ei si nu se expune ridicolului. Nu transforma un zvon intr-o mare problema. Trece destul de usor peste necazuri si nu face din asta o tragedie.

Eleganta e un stil de viata, o atitudine pozitiva, un zambet. O femeie eleganta inseamna simplitate, discretie, gingasie, naturatete, un simt al umorului frumos, bun gust si nu uitam frumusetea interioara care o face mai frumoasa decat e.
Simplitatea vorbeste mai bine decat orice eleganta suprema, despre rafinament si bun gust, despre a fi sofisticat si discret in acelasi timp.
O frumusete clasica are in ochii ei o eleganta discreta ...

Pentru ca eleganta impune respect!

Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu