04 aprilie 2008

Minunea mea albastra

E mica minunea mea, dar e mica mea minune albastra. E minunea pe care o cautam peste tot si nu vedeam ca e aici langa mine, chiar in casa mea. Desi are doar 20 de cm si cred ca numai 100 g e un razgaiat de baiat si el stie asta.
Cum a inceput totul? Pai intr-o zi ai mei vin cu el intr-o punga si-l instaleaza in cusca verde ca proaspat membru al familiei mele. Saracul era asa de mic si de zapacit, dar si eu rea nu l-am bagat in seama ... nu ca aveam ceva cu el, dar cu cateva saptamani in urama pierdusem un alt albastroi mic si luasem hotararea sa nu ma mai atasez de nicio minune albastra.
Cu trecerea timpului ai mei au inceput sa se joace cu minunea, dar eu il ignoram de a dreptul, nici nu-l lasam pe birou atat de rea eram. Cred ca si el era destul de incapatanat ca insista sa se joace si cu mine. Pana intr-o zi ... cand prin nazbatile lui m-a facut sa zambesc si pe zi ce trecea radeam tot mai mult cu el ... dulcele de el.
Cel mai mult imi place atunci cand vin acasa si face o galagie mai mare de cat el si incepe sa vorbeasca pe limba lui, nu se potoleste pana nu il pup. Pana unde merge iubirea?...hmmm ... pana si la masa...nu pap nimic fara sa nu fie si el prezent, cateodata papa ce pap eu si daca nu-i place asteapta sa gat eu ... ce copila sunt!!!
Are si o iubita, un maimutoi mic si rosu pe care il iubeste in fiecare zi.E asa de dulce cand il pupa si ii da sa pape ... stie sa iubeasca si atunci cand nu primeste nimic in schimb...apreciez asta!!!
E stapanul camerei mele, nu e coltisor al camerei fara sa nu fi fost inspectata de el si maimutoi mei defapt sunt prieteni lui.Cusca e doar locul unde papa, bea apa si doarme ... in restul zilei e prin camera...face mizerie. Imi place de mama cand zice "rasfatatule te bat cat de mic esti nu vezi cata mizerie faci!!!", dar dupa ce face curat o vad ca il pupa si ii zice "rasfatatuleeee!".
E parte din viata mea, e minunea de care am nevoie in fiecare zi...cateodata ii zic ca e barbatul perfect. Ma amuz pe tema asta, dar e ciudat vine doar atunci cand il chem eu, ma pupa doar atunci cand vreau eu, ma joc cu el doar atunci cand am eu chef si nici nu vorbeste ... e perfect, dar parca e prea ciudat sa fie doar asa cum vreau eu!!!
Da e minunea mea, da e un papagal mic si dulce ... te iubesc mult micutule!Iti multumesc ca ma faci sa zambesc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu