19 iulie 2009

Aparent...perfect


Dincolo de aparente...
Nimeni nu-i perfect!Toti avem defecte si imperfectiuni la care trebuie sa lucram poate cateodata toata viata sa le indreptam.
Cutitul poate modela o fata urata intr-una frumoasa, iar formele rotunde pot usor sa se transforme in forme de fotomodel printr-o cura de slabie si cateva exercitii.Asa ca exterioarul se poate schimba oricand!
Dar ce se intampla cu celelalte imperfectiuni pe care le avem?Cutitul nu poate sa modeleze chiar tot, el se limiteaza doar la exterior.Asa ca ramane ca noi singuri sa ne "modelam" sufletul.

Uneori dupa ani buni petrecuti alaturi de cineva iti dai seama ca ai trait cu un strain,ca nu-l cunosti deloc si totul e doar o iluzie.Te trezesti brusc din visul creat impreuna si iti dai seama de tot...te uiti in ochii lui si nu-l mai vezi.Visul frumos se transforma in cosmar, iar acum langa tine ai un strain care se joaca cu inima ta.
O vorba spune asa "cine ma place, ma place asa cum sunt" ... oare? Incercam sa schimbam totul in jurul nostru, incluziv pe cei de langa noi.Nu ne place niciodata ceea ce tinem in brate, si credem tot timpul ca meritam ceva mai bun...copii prostuti ce suntem!!!

Dincolo de ceea ce vezi exista tot timpul ceva ascuns!!!
Nimeni nu e perfect decat daca tu il vezi perfect!!!
Perfectiunea nu extista, exista doar lucruri pe care ni le imaginam perfecte.
Putem creea momente perfecte.
Putem visa vise pline de perfectiune.
Putem sa traim clipe perfecte.
...cu persoane care pur si simplu sunt perfecte pentru noi.

!!Dincolo de aparente...e o femeie cu suflet de copil!
!!Always remember that you are absolutely unique...just like everyone else!
Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu