27 iunie 2010

Puterea sperantei

Toti am facut ceva in viata de care sa ne fie rusine...
Unii dintre noi ne-am indragostit de barbatul nepotrivit.
Unii au renunat la femeia potrivita sau la barbatul perfect pentru ceva efemer. Unii au inselat sau au distrus iluzii, iar altii s-au bucurat de momentul razbunarii asa cum au stiut ei mai bine.
Altii si-au umilit parintii, iar altii si-au dezamagit copiii.
Da, cu totii am facut greseli care ne-au abatut si altele care ne-au placut. Dar exista mantuire, daca invatam din acele greseli, ne putem continua viata.
Noroc ca exista speranta pe care o gasim in rugaciunile noastre, menita sa dea oamenilor puterea de a infrunta situatii pe care nu vor sa le accepte.
Puterea sperantei vine din interior, din firea umana - pentru ca cei mai multi dintre noi se infurie pe mana pe care viata ne-a impartit-o - pentru ca majoritatea dintre noi sunt prea lasi si prea fricosi sa i-a atitudine in ceea ce este corect - pentru ca cei mai multi dintre noi cedeaza disperarii, cand sunt pusi in fata unei alegeri dificile, imposibile.
Vestea buna este ca Dumnezeu te va auzi si va raspunde rugaciunilor tale.
Vestea rea este aceea ca uneori raspunsul este NU.

!Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi …
!!Ascult zilnic melodia asta la radio - e superba -  Bere Gratis - Pas in 2

Just me,

Un comentariu:

  1. Si ca sa trag un chiul de la invatat sustin si eu ideea ca: “What seems to us as bitter trials are often blessings in disguise”... adica acel NU de care spui tu si care ne dispera pe toti cateodata poate fi cel mai bun lucru ce ni se poate intampla. Poate ca tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne ocupam de ceea ce tine de noi si asta cat mai bine. Nu speranta unor lucruri bune ce ni se vor intampla in viitor trebuie sa ne motiveze ci chiar ceea ce facem acum.

    RăspundețiȘtergere