12 septembrie 2010

De cate ori

De cate ori te-ai oprit pentru o clipa si te-ai gantit vreau sa plec, vreau sa las totul si sa plec, sa rup pamantul si sa ma duc acolo unde vad cu ochii. sa o iau de la capat. sa am o noua viata, sa incep de la zero. Sa nu ma cunosca nimeni. sa uit de probleme. sa uit de tot si de toate...sa uit!
De cate ori ai stat si ai zis vreau sa plec pe Marte, nu mai pot! (ca bine spune Smiley)
Ce te-a facut sa te opresti in ati indeplini acest gand? Oemenii pe care ii cunosti aici. lucrurile dragi. o groaza de probleme nerezolvate. Tu!
Nimic nu e nerealizabil totul e posibil. nimic nu e intamplator totul se intampla cu un motiv. oamenii pe care ii intalnesti si care apoi pleaca, lucurile pe care le faci sau care nu. Totul are un sens intr-un fel sau altul.
Asa ca in loc sa stai si sa te gandesti, fa ceva! Priveste-te in oglinda si "citeste" ce scrie pe fruntea ta. Ce scrie? ... aaa nu stii sa "citesti" ... Trist!
Nu pleca, ramai aici, dar nu mai opri clipele si bucura-te de ele. de oamenii din viata ta, fara a mai face rau la altii. Opreste-te din a cauta lucruri de care nu esti pregatit. Strange in brate ce ai si nu ce iti doresti.
Bucura-te de tine asa cum esti, dar zambeste clipei ce urmeaza!

De cate ori ai vrut sa opresti timpul in loc si sa traiesti la nesfartit "momentul" ...
De cate ori ai deschis ochii si ai vazut realiatatea, dar gandul iti era inca cel din vis  ...
De cate ori ai facut lucruri pe care a doua zi le-ai regretat ...
De cate ori ai mintit ca sa simti ca traiseti ...
De cate ori ai simtit ca te sufoci in acea lume pe care tu o numesti "viata" ...

!When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one which has opened for us.(Alexander Graham Bell)
!!Bee Gees - Words  naaa naa naa na na It's only words

Just me,

Un comentariu:

  1. Ehe... nu cred ca e cineva care sa nu cunoasca aceste intrebari. Pentru fericirea pe care o cauta toti nu sunt retete si algoritmi si iti pot spune chiar si numai din experienta mea ca nu e suficient sa faci totul ca la carte ca sa fie bine. Dar tot din ea iti pot spune ca intotdeauna daca vrei poti sa gasesti motive incredibile de a merge inainte. Eu iti spun sa nu te opresti din cautat. Si nu uita ca atunci cand ajungi sa cauti un lucru atunci esti mai pregatit ca oricand pentru el.

    RăspundețiȘtergere