24 noiembrie 2010

Trebuie

De ce trebuie sa existe tot timpul un motiv practic petru tot ce facem? Ma gandesc la tot ceea ce fac eu - muncesc, am grija de cei dragi, de dinti, de relatia mea cu familia, de platitul facturilor, votez, fac totul ca sa fie bine, iubesc, ascult s.a. Ma gandesc: totul in viata trebuie sa aiba legatura cu "trebuie"?
Cateodata am impresia ca toti traim in viitor si uitam sa iubim prezentul. Maine duc gunoiul, peste 3 zile trebuie sa platesc rata la banca, peste 2 sapatamani am concediu, peste o luna vine Craciunul. Intrebare: acum, AZI, ce faci? Ti-ai planificat secunda asta, dar asta sau asta care tocmai trece acum? Esti fericit?
Ma gandesc: la tot ce am de facut maine la lucru. daca azi zambeste. daca doare. daca trece. daca maine e soare sau tot e frig si rece. daca ma iubeste...si uite asa uit de momentul meu pentru ca ma pierd printre ganduri.
Care a fost ultimul lucru pe care l-ai facut si te-a facut fericit? Stai pe ganduri? Poate asta e primul semn ca "trebuie" sa faci ceva acum!!
Traieste azi si uita de maine ...
Uita de maine pentru ziua de azi ...

Just me,

Un comentariu:

 1. Blogmetul de maine 26 noiembrie 2010 (ora 19.00 in Suporter) este special deoarece cu aceasta ocazie urmeaza sa stabilim amanuntele primelor proiecte ale organizatiei bloggerilor, doua la numar, unul ce se va desfasura saptamana viitoare iar celalalt in preajma Craciunului.
  Prin urmare, gestul vostru de solidaritate se poate materializa astfel:
  - pune o postare pe blogul tau -cu afisul blomeetului- prin care sa inviti la blogmeet bloggerii sibieni;
  - lasa un comentariu, la cel putin 3 bloggeri, in care sa-i inviti la acest blogmeet special si indeamna-i sa promoveze aceasta intalnire a bloggerilor, la randul lor.

  Bloggerul care mobilizeaza cei mai multi participanti la blogmeet va primi un cadou la fel de special din partea blogului Citadela Sibiana. Ne vedem la blogmeet!

  RăspundețiȘtergere