14 iulie 2013

GymboDance - Steel Training//Circuit

Credeam ca cei de la GymboDance nu mai au cu ce sa ne mai surprinda anul acesta, dar fac ei ceva si ne uimesc numai cu lucruri inedite.
De cateva luni au adus in echipa lor frumoasa pe Raul. Un flacau tare dragut si simpatic care are un zambet enervant de sarmant, dar fetelor e luat. Asta e! 
Ca sa va faceti o idee ... puteti sa dati si un like!
Eu fiind o persoana foarte conservatoare in tot ceea ce fac am aplicat si la sport acest principiu. Am mers la aceleasi activitati dragi mie ( Super Jump si Step Aerobic) fara a merge la orele lui Raul.
Saptamana trecuta mi-am facut curaj sa incerc Steel Training si renumitul Circuit de care tot auzeam prin vestiar.
Ce inseama Steel Training? Este un antrenament cu greutati pe bare si un step ca sa se poata face o tonifiere cat mai buna. Antrenamentul cu greutati a fost are interesant si solicitant in acelasi timp. 
Mi-am ales greutatiile de un kg (cele galbene) desi toate fetele din jur aveau cate doua kg, chiar patru. Ma simteam un pic ciudat printre ele, dar eu eram incepatoare in ale greutatilor.
Incepe ora si atunci m-am prins de ce era sala plina cu fete la ora lui. Raul face exercitiile cu noi si e tot o fibra si un muschi - Priceless!! Si cand mai si zambeste le auzi pe toate ... aaaa inca o tura Raul!
Revenim la Steel! Am tonifiat tot ce se putea tonifia intr-o ora de antrenament brate, antebrate, umeri, sani, picioare, fesieri si cand credeam ca nu mai e nimic de tonifiat, Raul se mai incorda o data si mai gasea el ceva sa tonifiem.
Am plecat de la ora lui tremurand, imi tremura fiecare muschi din corp si fiecare bucata striga: sunt tonifiata.
La Circuit am ajuns bine dispusa si cu o oarecare emotie. In vestiar deja se vorbea ca e cea mai grea ora de sport de la Gymbo, e foarte solicitanta. Ajung in sala si vad ca suntem 25 de fete care Raul ne-a aliniat frumos ca la scoala pe patru randuri si la fiecare ne-a dat un aparat, apoi venea frumos si ne spunea ce trebuie sa facem cand se da startul.
Aud! Start! Incepe nebunia de antrenament!
Am inceput sa fac genoflexiuni cu o minge de 4 kg in mana si dupa 40 de secunde aud "Stoooop! Schimbati!" Urmatorul lucru ridicam greutati de 8 kg, apoi bosu, flotari, sarituri cu coarda, abdomene, chiar m-am jucat cu o sfoara grea rau. Nu mai stiu exact ce am mai facut, dar dupa ce am ajuns din nou la mingea mea am auzit: "Acum pauza 2 minute sa beti putina apa! Hidratareee!" Stiu daoar ca ceva in mine striga "Fugi Alexandraaa! Acum e momentul!" ... dar am ramas!
Pauza e gata! Incepem din nou! Ceeeee?! Esti nebun! Inca un Circuit?!
Dupa al doilea Circuit eram floricica plouata si dornica sa stea cuminte pe un pat si daca se putea sa i se faca si un masaj era rai!
Am facut cateva poze, dar sunt cu telefonul si nu sunt la o calitate foarte buna, dar sunt sigura ca va faceti o idee!
Pentru mai multe informatii - Like!

Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu