30 octombrie 2014

Because ... love pic .. no people

Acum cateva zile am realizat ca totul uneori e relativ. Nimic nu e ceea ce pare si nimeni nu-ti poate garanta nimic. Vorba poetului fara nume .. "nu lasa fericirea ta in mainile unei alte persoane s-ar putea sa ai surprize!" 
Uite asa surpriza bate la usa.
Naiv ... ii deschizi!
Privesti ca muu  la poarta noua ..

Pana si florile cele mai frumoase se ofilesc, dar spre norocul nostru primavara cresc altele. Ideea e cu ulciorul care se poate sparge si spart ramane ... nimic nu mai e ceea ce o fost dupa o vorba aruncata in vant, o fapta necugetata la nervi sau un mesaj nescris. Ati prins ideea ..
Sunt genul ala de persoana plina de energie si plina de ganduri frumoase. Imi place sa ma incarc cu vise diverse ... vise despre zane si printese frumoase de pe taramuri ciudate. Cred in basme si povesti magice. Cred in balauri si lighiuane care iti doresc raul si cred ca lumea e rea, foarte rea.
Ideea e ca sunt naiva spre foarte naiva si cred in oameni frumosi si in ganduri bune, dar si astea frumosi au lighioanele lor. 
Vezi tu, oamenii nu sunt rai! Insa sunt autodistructivi si se pricep al naibii de bine sa se traga in jos unii pe altii. Si cand se intampla asta unul este responsabil sa faca ceva.
Oare care e cel cu initiativa?

pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu