04 aprilie 2015

# Philips Performer Expert Aspirator cu sac

Testez gratuit Philips Performer Expert - Aspirator cu sac
Sunt BUZZer!
#‎PhilipsAspiratoareclasaA ma ajuta sa incep super misiunea de a face casuta mea curata si fara pic de praf.
Fara praf => Un Ale Happy! (:

Scurt rezumat: am primit spre testare de la Buzzstore si Philips un aspirator cochet care a venit repede la job. Nu m-am abtinut si am facut repede o poza.

Acasa m-am apucat repede de despachetat unde am ramas suprinsa de cate accesorii are si cate poti face cu ele. In plus am primit multe pliante cu instructiuni  pentru a impartasi prietenilor impresile si utilitatea aspiratorului.

E mic si simptic si cu siguranta ma va ajuta sa scap de praf si de mizerea de pe covoare ( pe care inca nu le am). In tot apartamentul am parchet si praful are destul loc sa se sinstaleze linistit peste tot.

Acesorii//Caracteristici
 


Sunt disponibile doua capete de aspirare, care pot fi utilizate alternativ, in functie de necesitatile de curatare.

Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 in 1 acopera perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului. 
1) Deschide usor covorul cu talpa speciala, pentru a indepartarea praful pana in profunzime.
2) Aspira elemente mari cu orificiul mare din partea frontala. 
3) Sterge praful şi murdaria de pe mobila si de pe pereti cu cele doua perii laterale.Capul de aspirare TriActiveZ elimina tot praful şi firimiturile dintr-o miscare, datorita caracteristicilor sale speciale:
(1) Forma unica de Z ghideaza praful si firimiturile mari catre canalul de aspirare fara a fi necesara ridicarea capului de aspirare.
(2) Canalele laterale curata perfect de-a lungul plintelor.
(3) Designul fara perie asigura lipsa scamelor si a parului de pe capul de aspirare.

Capatul pentru parchet are perii si optiune pentru parchet sau covor. Se da foarte usor cu ea, aluneca bine si pe parchet si pe covor nu ramane impotolita.


* Compartimentul de praf de 5 l special conceput iti permite sa utilizezi optim sacul de praf pentru o curatare mai indelungat.
* Setarile variabile de putere iti permit sa selectezi nivelul optim de aspirare, pentru un mediu curat şi lipsit de praf si aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decat aerul din camera. 
* Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de catre persoanele cu alergii de către Fundatia Europeana de Cercetare Alergii.
* Filtrul HEPA 13 purifica aerul evacuat cu pana la 99,95% de alergenii precum: par de pisica si de caine, acarieni sau polen, pentru un mediu fara alergii.

 Eu va recomand din toata inima sa il incercati si voi sa vedeti ca merita, inainte aspiratoarele cu sac ne imprastiau tot praful, acum cu tehnologia de la Phillips nu se mai intampla asta. Pentru mine care am o alergie frumoasa la praf si polen e numai bun.
Aspiratorul il gasiti im marile magazine de electrocasnice, dar si online in magazinele specializate si pe site-ul Phillips
Va pup.
Ce parere aveti despre aspirator? Ce impresie v-a lasat?

Un comentariu:

  1. Aspiratoarele de la Philips sunt exceptionale. Si eu folosesc un Philips de care sunt foarte multumita. Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere