25 ianuarie 2012

Cantarul "minune". Not!

Ieri am fost cu mama in Mall. Ne-am plimbat si plimbarit prin magazine. Cumparat geanta + o esarfa cu buline pentru mama, apoi ne-am oprit la Altex pentru un cantar electronic. Uitat. Studiat. Cumparat. 
Ajungem acasa si hai sa-i facem inaugurarea. Il pozitionam in mijlocul holului si acolo o stat minute bune. Niciuna nu avea curaj sa faca prima "inaugurarea". Tata radea de noi.
Imi fac curaj si ma urc. Rezultatul chiar trist. Ma reorganizez, ceva nu e bine. Imi dau jos bluza si fusta. Ma urc. Tot atat. La naiba. Ma supar. Zic: de maine regim + mai multa miscare!
Isi face curaj si mama. Se aude: "Alexandraaaa, nu e bun cantarul! Maine te duci si cumperi altul!" Mai sa fie. Nou si deja stricat. Apoi: "Io nu am atat! Nuuuu! Refuz sa cred ca am atat!"
Cantarul ne-a stricat toata seara. Tata rade incontinuare. Nimeni nu a mai mancat nimic. Dormit.
Azi. Cantarul minune era impachetat frumos si cu garantia pe el. Numai bun de inapoiat. Mama o tine una si buna "E stricat!", eu o tin pe a mea: "E bun cantarul, noi ne-am ingrasat!"
Asa ca: Tot mai bun era cantarul ala mic cu rotita, unde puteai sa apoximezi cum vroiai tu kg si se pare ca ne arata si cu vreo 3 kg mai putin! Asta electronic ne-a dat viata peste cap ... dar rau de tot! (:
Zen!

Just me,

5 comentarii:

  1. Phiii... mai bine de mine că nu am cîntar în casă! Eu știu sigur că m-am îngrășat un kilogram cu ocazia iernii, îmi mai confirm din cînd în cînd pe cîntarul de la masaj sau de la bazin. Dar mă feresc să îmi aduc pocinogul în casă! Am avut unul, s-a stricat, amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) nu inteleg de ce trebuie sa ai cantar in casa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu va inteleg pe voi, chiar nu! CUm sa nu ai cantar in casa?!
    Io trebuie sa stiu cate kg am si daca depasesc limita (mea), i-au atitudine :)))
    Oricum mananc muuult si poftesc la ORICE!! Asa ca cantarul e sfant!:P

    RăspundețiȘtergere