04 aprilie 2013

Gesturi mici

Exista acele situatii care cei din jur te fac sa te simti speciala, iar asta iti da un pic mai mult decat incredere in tine, iti da o senzatie de bine.

Aproape in fiecare zi ( bineinteles cand gasesc locul liber) parchez masina in capatul centrului vechi al Sibiului, in fata unui mic chiosc de ziare. Acolo, vinde ziare cel mai simpatic batranel (ca sa va faceti o idee batranelul acelea seamna foarte bine cu cel din desennul animat Up - e leit el). Acesta are o sapca ciudata pe cap si  o pereche de ochelari mari pe nas, pe langa asta se adauga faptul ca vorbeste mult, foarte tareeee si repede.
Asa ca,  de fiecare data cand parchez acolo vine si-mi deschide usa de la masina, imi i-a termosul de cafea si-mi intinde mana sa cobor. Exact ca o persoana foarte importanta.
Apoi, ma ajuta sa urc cele doua trepte din fata parcarii. Imi ureaza o zi frumoasa si ma imbratiseaza parinteste. Totul se petrece in fata trecatorilor, care se uita tare ciudat la mine, dar sincer imi place.

Gestul lui ma face sa ma simt foarte unica si speciala in acelasi timp si-mi da o stare de bine.
Toata atentia asta o primesc doar din simplul motiv ca sunt singura care a fost de acord sa-i trimita un mail cu o chitanta dupa ce plateste diverse reviste la banca.

Un singur gest poate schimba oamenii, atitudinea si poate daruii zambete, muuulte zambete, nici nu dam seama ce putem face cu un mic gest ... un gest mic face diferenta!
Repet: Detaliile INTOTDEAUNA fac diferenta!

Just me!

4 comentarii:

  1. Sunt total de acord, detalii fac diferența.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar că face diferența! Mulțumesc, Ale, știi tu, pentru ajutorul cu finanțele lui Radu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ooo ce dragut din partea lui, ai dreptate, detaliile fac clar diferenta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur dragele mele ca sunteti de acord cu mine! :)

    RăspundețiȘtergere