05 mai 2014

Fashion: LBD

Little blak dress este intalnita oriunde: la petreceri, interviuri, nunti, la orice eveniment important din viata noastra.
O rochie neagra este mai mult decat ... o rochie neagra.
Rochia simpla, neagra, este un element vestimentar care te poate scoate din multe situatii in care nu stii cum sa te imbraci, fie ca este vorba de ceva casual sau un eveniment formal ori o petrecere.
Este o piesa versatila, care poate capata un alt look de fiecare data cand o porti, in functie de felul in care o accesorizezi.


Office
Rochia neagra poate deveni o piesa de baza in garderoba ta pentru birou. Poart-o cu un blazer cambrat intr-o nuanta neutra, o pereche de pantofi simpli cu toc si o geanta.
De cele mai multe ori pe mine ma scapa din orice situatie atunci cand am momentul ala "Nu am cu ce sa ma imbrac azi la servici!"
Preppy chic
O rochie neagra capata un aer cuminte cand o porti cu un pulover simplu deasupra. Adauga-i un guler alb si o geanta, pentru un look preppy, sau mergi catre zona glam cu un colier ce imita gulerul de camasa. 
La servici imi i-au rochiele peste o camasa si uite asa ii dau mie un aer office si preppy chic.
chanel
Street style
O rochie neagra cu croi clasic si o pereche de bocanci. De ce nu? Poarta pe deasupra o vesta casual  si accesorizeaz-o cu un ceas si o geanta de inspiratie rock cu multe catarame. Wow! 


Nu se demodeaza niciodata, se potriveste la orice, si-o permite orice femeie, din orice clasa sociala. Little Black Dress sau, mai simplu, LBD, este considerata litera de lege in moda si orice femeie ar trebui sa detina o rochie neagra simpla si eleganta.

Cel mai important, nu exagera cu accesoriile. Rochia neagra si-a capatat un renume muncit si nu degeaba! 
Pantofii cu toc si o geanta supradimensionata sunt esentiale pentru a va intregi tinuta, desi cred ca mai chic esti o poseta plic.
Trebuie sa evitati insa bijuteriile voluminoase, optand pentru un lant simplu si discret.
Pentru un efect glamour, purtati rochia cu un ciorap negru opac si tocuri inalte.

Prin simplitate, prin faptul ca avantajeaza orice silueta, ea ne face sa ne simtim unice si bine in propria piele

Indiferent daca vrem sa fim la femei fatale ori elegante, grande dame sau sofisticate, ori romantice si sexy, micuta bucata de material este tot ceea ce ne trebuie.
Cea mai renuminta LBD este a lui Audrey Hepburn, o rochie la baza gatului, cu o taietura simpla, dar cu efect, stramta, dar nu foarte mulata, care scoate talia in evidenta, datorita formei conice a fustei.  Audrey Hepburn ne demonstreaza discret ca pentru a arata bine nu ai nevoie de o rochie si de atitudine.


Must have-ul in garderoba unei femei, in ultima vreme este rochia neagra din dantela, care scoate in evidenta feminitatea, naturatetea si confera un look sexy si sofisticat, care, inevitabil, a atrage multe priviri. 

"Acolo unde este o rochie este şi o femeie, dacă nu există femeie, nu există nici rochie." Coco Chanel 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu