19 noiembrie 2014

I pick red!

Azi a fost una din zilele acelea cand am dorit sa port la job o rochie. Am deschis dulapul si singura mea rochie rosie striga pick me, choose me, love me ... and I pick red!

Anul acesta se poarta feminitatea!
De multe ori rosu este asocitat cu sexy si cu super-feminin. Niciodata "lady in black", "lady in white" sau "lady in pink" nu o sa arate la fel ca o femeie care se imbraca intr-o rochie sexy rosie. Desi aceasta culoare este perfecta pentru femeile care indraznesc sa fie provocatoare.
Culoarea rosie este cea mai impunatoare din paleta si daca ar trebui sa detinem in garderoba o "little black dress", clasica, al doilea "must" in materie de rochii este una rosie, provocatoare.

Rosu are o paleta frumoasa de culori: rosu sangeriu, caramiziu, rosu trandafiriu, rosu ruginiu si pot contiuna pana pa rosul cel mai rosu. Fiecare culoare are stilul ei si trebuie ales cu grija.

Cum vezi o rochie rosie pe un trup stii ca acea femeie vrea sa transmita un mesaj, unul care vrea sa iti taie respiratia sau sa iti ridice tensiunea. Dat fiind faptul ca rosul este cea mai puternica culoare dintre cele calde, aceasta transmite emotii conflictuale: de la pasiune la iubire, de la violenta la razboi.

Rosul este semn al fericirii si al bunastarii. Pentru mine rosu e viata, e energie, puterea controlului. In unele cazuri rosul e stop pericolului.
Ca o concluzie, cand apelezi la rosu, chiar si in doze mici, trebuie sa fii constient ca nu o sa te pierzi in peisaj.

Rosul poate sa fie combinat foarte usor, dar ai grija la detalii.
Vrei o tinuta casual?
Atunci combina rosu cu ceva gri sau negru.
Combinatia de rosu cu negru aduce un pic a moda anilor '80, insa daca vrei sa capeti putina incredere in tine si totusi sa nu atragi atentia.
Love it!

Am purtat:

Rochie:Orsay
Botinene:Deichmann
Geanta: Frumosa :)
Daca te hotarasti sa porti o rochie rosie in timpul zilei trebuie sa fii atenta la mai multe lucruri, pentru ca rochia rosie va atrage toate privirile spre tine
1. Ai grija sa arati impecabil: coafura, machiaj, manichiura, parfum.
2. Foarte important: Trebuie sa stii foarte bine ce nuanta de rosu se potriveste.
3. Odata ce ai stabilit ce nuanta de rochie rosie ti se potriveste trebuie sa te gandesti la stil si croiala. . Din cauza ca rosu este o culoare atat de puternica si indrazneata nu ar trebui sa alegi o rochie cu decolteu indraznet sau foarte scurta.
4. Nu uita de accesorii! Dupa parerea mea, cu rochia rosie trebuie purtate accesorii putine si simple. Rochia rosie este vedeta tinutei tale.

#pozele sunt facute in Sibiu si nu pe o strada oarecare din Paris.

 Oare am exagerat prin tinuta mea azi la job?

Just !A.

4 comentarii: