28 mai 2011

Sar peste ele

In drumul nostru prin viata ne intalnim cu foarte multe obstacole. Oameni rai, care ne incetinesc din drum, lucruri care se ivesc pe neasteptate si nu ne lasa sa inaintam, clipe pierdute pe care nu mai poti sa le schimbi. Toate aceste "obstacole" ne schimba gandirea, felul nostru de a fi. Cateodata din optimisti devenim peste noapte pesimisti. Nu mai vedem clar lucrurile, nu mai gandim clar, nu mai vrem sa vedem ceea ce e corect si bine, si ne schimbam, ne micsoram, in loc sa crestem si sa evoluam.
Cred ca pesimismul nu e o cale in viata. Poti sa te schimbi, si poti schimba si tu la randul tau alte vieti, cand ai ce arata si stii ce faci si spui. Obstacolele sunt facute pentru a sari peste ele, nu sa te holbezi ca "boul" la ele si sa strigi: "No, acum ce fac?!". Un prieten imi spunea ca el nu vrea sa sara peste obstacole si vrea sa le ocoleasca. E bine si asa!
Cred ca nimic nu e imposibil, doar poate cateodata unele lucruri sunt mai putin probabile decat altele. Ne este frica de a spune lucrurilor pe nume, suntem lasi si slabi, iar asta schimba orice sens ...
De ce fac azi ceea ce fac? La ce imi foloseste?
Raspunde ...
Te supara raspunsul sau esti fericit?

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu