12 iunie 2011

Ciudat sentiment

Ce ciudat e sa fi indragostit. Este unul dintre cele mai frumose si urate lucruri pe care ti se pot intampla vreodata. Daca iubesti pe cineva si iubirea este reciproca, inseamna ca esti cel mai norocos om de pe Pamant. Nu exista un sentiment mai puternic decat acela de liniste, satisfactie, perfectiune, mandrie si fericire. Dar, dragostea poate sa si doara. Este atat de trist cand nu ai niciun control. Cand iubesti, nu ai cum sa deti controlul. Esti neajutorat si pierzi tot controlul asupra ta, asupra ceea ce gandesti, simti, traiesti. Renunti la visele tale pentru ale transforma in "ale noastre", renunti la tine pentru un "noi". si e atat de bine! Atunci, incepi sa-ti pui intrebari: e fericit? se gandeste oare la mine? ii pasa? sper ca ma iubeste macar un sfert cat il iubesc eu? dar daca nu-i pasa? daca nu ma iubeste asa cum il iubesc eu? E dureros. Durerea nu o poti descrie in cuvinte. Sti ca nu te iubeste la fel cum ar trebui si doar gandul asta te doboara. Oricat de mult ai incerca sa schimbi asta, si oricat de mult incerci sa ii arati ca e cel care conteaza. Ca e cel mai norocos om ca te are pe tine. Nu poti schimba sentimentele!
Asa ca incet incet incepi sa construiesti cea mai mare constructie a vietii tale. iar daca vrea sa te vada va trebui sa escaladeze zidul pe care tu l-ai creat. ii pasa?
Incearca doar sa eviti! Stiu nu e simplu. Nu e usor. E imposibil sa nu mai iubesti pe cineva asa peste noapte. Asa ca va trebui sa treci printr-o perioada destul de dificila, unde inima ta va avea de suferit, iar tristetea o sa fie foarte prezenta in viata ta, pana cand o sa inveti sa traiesti si fara. iar cand ai lasat totul in urma si ai invatat sa mergi inainte, poti trece peste orice.
Atunci cand ai trecut peste toate acestea, si iti dai seama ca lupta cu tine a meritat. Atunci tu impreuna cu tine ai invatat o lectie - sa fii mai puternica ca niciodata!

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu