24 august 2012

Zile de concediu: Blue Caves

In partea de nord a insulei Zakynthos se afla celebrele Grotele Albastre - Blue Caves - sunt faimoase datorita culorii albastru intens pe care o are apa din aceste goluri in peretele de stanca. Pentru a vizita aceste grote trebuie sa inchiriezi un mic vaporas (150 eur/zi) sau sa platesti 8 eur, drumul pana acolo cu un alt vaporas aflat acolo pentru turisti.
Nu au trecut multe minute si am inceput sa exclamam cu totii WOW. Vestitele pesteri albastre ne-au surpins placut si eram fascinati de ce vedeam: o apa de o culoare albastra absolut incredibila si o opera a naturii sculptata in stanca de neregasit. 
Frumusetea creata de natura este greu de zugravit in cuvinte.
Enjoy!

Anul acesta am descoperit ca stiu sa inot. Surprinzator!
Sincer si pe cuvantul meu de zambart bravat, nu am inotat niciodata pana in acest concediu. Da! Ati citit bine! Nu am inotat niciodata pana anul acesta. Pe bune!
Totul a inceput la strand unde mi-am pus ambitia la bataie. Da! Am un pitic tare simpatic numit AMBITIE! Ideea e simpla: intotdeauna cand imi pun ambitia la bataie - reusesc! Asa ca, la strand am facut eu unele incercari, dar nimic serios.

In Grecia, la Blue Caves lucrurile au luat-o razna rau de tot. Capitanul vaporasului opreste si spune scurt: "Oprim, 10 minute pentru inot!"
Cum totul la mine se aplica pe regula IMPULSULUI. Cateodata bun, cateodata nu. De data asta nu am stat sa ma gandesc la consecinte (la mine e ceva normal!). M-am aruncat in apa cu un singur gand: "Cat de greu poate sa fie?!" Vorba ghidului "Daca nu stiti sa inotati, sariti cu tupeu de la mine!"
Sincer, a fost cel mai minunat sentiment pe care l-am putut trai anul acesta. Sa descopar ca stiu sa inot!

Just me!

4 comentarii:

  1. Ma asteptam sa te vad in costum de baie nu asa imbracata :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Nop! Eu nu pun poze cu mine in costum de baie! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ale, cred că te trimiteam fuguța înapoi dacă nu făceai baie acolo! :) Arată super marea aia! Și, bravo pentru înot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Muultumesc! Sa sitii ca nu mi-a fost frica deloc! ( spre marea mea uimire (: )

    RăspundețiȘtergere