20 septembrie 2011

Viata la bloc: Vecinii de la 4

Imi place viata la bloc, dar de ceva timp am o mare problema.
Sunt fericita posesore a unui apartament care a avut norocul ca vecinul de la patru sa se mute in Italia si in loc sa vanda apartamentul, cum e normal, prefera sa-l inchirieze la diverse persoane.
Asa ca in fiecare an am parte de tot alte familii care ma tot bat cap. Am avut parte de la familii cu copii mici care urlau la 3 noaptea, apoi de copii mai marisori care sareau toata ziua prin casa.
Cei mai simpatici si linistiti au fost o familie de pocaiti. Mai, un an de zile era o liniste, nici nu am simtit ca exista cineva deasupra dormitorului meu. Ii vreau inapooooi!
Imi aduc aminte ca intr-un an am avut pe cineva care a carat pana la patru un pian. Da, un pian din ala mare. Avea lectii de pian in fiecare zi de la 19. Nebunieeee, iar eu trebuia sa invat pentru bac. Invatam pe Mozzart si Beethoven in fiecare zi. Un pic enervant pentru urechile mele si nici fetita nu era un mic geniu.
Toti astea nu-i intrec pe cei de anul acesta.
Anul asta m-am procopsit cu niste studenti. Studenti in calduri. Cum dormitorul lor e chiar deasupara dormitorului meu am parte de cele mai dulci nopti si mai nou si dimineti. In fiecare noapte scartie patul in acelasi ritm enervant hatza-hatza! Ma, prima data am zis hai treca de la mine, dar deja sunt trei luni nesimtite rau.
Cum ar fii sa ma duc sa le bat in usa si sa le zic "Ma scuzati, sunt vecina de la trei si va scartie patul 20 de min pe ceas in fiecare noapte pe la 23. Exact cand vreau si eu sa dorm! V-am adus o sticla de ulei si niste prezervative!" :))
Alta idee geniala ar fi sa las un bilet la avizier "Schimbati-va patul! Scartie!"
Sa le bat in teava nu mai merge, nu mai exista asa ceva de ani buni.
Sa i-au o matura si sa bat in tavan, ar fi c-am ciudat.
Da, recunosc am o mare problema cu studentii! Si 20 de min am timp sa ma gandesc cum sa le spun ca le "SCARIE PATUL!"

Voi daca ati fii in locul meu ce ati face?!

Just me,

4 comentarii:

  1. As face exact acelasi lucru, exact la aceeasi ora dar cu 20 de minute in plus. Alternativ, poti sa dai televizorul/boxele la pc la maxim pe anumite programe/site-uri :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Locuiesc cu parintii, asa ca pica ideea!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. deci fericita posesoare isi tine parintii in chirie?hmmm...ff tare..alte idei:le poti da un credit preferential pt. Achizitionarea unui nou pat...investeste intr-un aparat de masaurat decibelii si fa o plangere oficiala:)..sau si mai tare contracareaza zgomotul cu cateva partide incendiare de sex..pastrezi uleiul si prezervativele

    RăspundețiȘtergere
  4. daca as fi femeie, in locul tau as face cunostinta cu el :D

    RăspundețiȘtergere