05 noiembrie 2011

Fara rochita

Astazi am colindat Sibiul in a gasi rochita perfecta pentru mine si nu am gasit-o. Peste doua saptamani o sa fiu nasa de botez si inca nu mi-am cumparat rochita! Super uff ufff!
Nu e prima oara cand patesc asa ceva! Sa colind fiecare coltisor al Sibiului si sa nu gasesc nimic din ce vreau. Mall-ul nu e mall, magazinul Dumbrava are o adunatura de rochite in care nu ma regasesc, pe Corso e plin de aceleasi magazine pline cu foarte mult nimic. Deci, e tare greu e sa fii femeie intr-un oras atat de mic in care nu gasesti nimic.
Bineinteles ca am si eu pitici mei si mi-am fixat un anume tip de rochita si daca nu o gasesc pe aia, e grav. Bugetul e destul de generos, asa ca numai rochita perfecta lipseste. Bine, as putea alege o rochita din tzanspele pe care le am in dulap, dar niciuna nu e aia!
Eu si pitici mei! Da! Am cativa ...

Sfat gratis: sa nu o luati niciodata pe mama mea cu voi la cumparaturi de haine. Nu o sa cumparati nimic. Azi am auzit doar atat: prea scurta, prea decoltata, iti scoate un fuuuuund cat China, mie nu-mi place, eu zic sa te mai gandesti, prea scumpa, prea chici. Cu asemenea sfaturi increderea in ceea ce vroiam eu o disparut subit. 

Cum nu mi-am cumparat nimic si nervii mamei mele se aflau undeva pe asfalt, ziua s-a incheiat auzind doar atat: "Cat de pretentiasa esti! Uff iti ajunge cineva la nas?!"
I-am zambit frumos si nu i-am raspuns gandindu-ma la ale mele, desi puteam sa-i spun "Da! Muciii!!"

Just me,

4 comentarii:

  1. Hai ca ai fost funny, mi-a placut! :))
    O gasesti tu in final, te asteapta ea undeva. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. daca e rochita, TREBUIE sa fie scurta, deci ia-o pe aia si baga materialu in ea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eh naaaa...Ale, veziii daca nu ai mers cu mine la cumparaturi??:)))
    poop, mai e timp, stai reeeeeeelax!

    RăspundețiȘtergere
  4. @krm3n: numai tu si doar tu gasesti cele mai frumoase rochite!:)

    RăspundețiȘtergere