02 noiembrie 2011

I love my job! - Bancomatu'

Frigul se pare ca ne-a zapacit mintile rau. Tot mai multi oameni (unu pe zi) vin la mine ca, din diverse motive, au uitat sa ridice banii din bancomat. Intrebarea mea e urmatoarea: Cum, adica ati uitat?! 
Foarte simplu: tasteaza absolut tot si dupa ce ridica cardul, pleaca - lasand bani in bancomat. Nu inteleg, pe bune daca inteleg ce se intampla! Daca ai cardul in mana si te duci cu gandul clar sa scoti bani de pe el. Cum e posibil sa uiti sa-i iei?! Degeaba tiuie ala si te atentioneaza ca mai ai sa ridici ceva, daca tu pleci visator. Bancomatul are un principiu clar si bine stabilit: ridici cardul - astepti bani - ridici bani - apoi pleci.

E simplu: banii raman afara fix 30 de secunde, dupa, daca ai noroc (sa nu vina unu mai "destept" sa vada banii, sa se uite in stanga-dreapta, sa-i ia si sa plece cu ei) se retrag inapoi in bancomat. Poate va intrebati ce se intampla daca ii ridica "desteptul". In acest caz politia intervine - e furt!
Omu' care dupa ceva timp isi da seama ca nu are banii in buzunar, se prezinta la banca in recuperarea lor. Toata lumea e fericita si vesela pana cand aude cat timp dureaza toata procedura. Recuperarea lor dureaza aproape 10 zile (daca ai noroc) sau mai mult (daca nu ai noroc). Shht! Sa nu va aud! Nimic nu e rapid atunci cand e vorba de bani.
Fiti mai atenti!

Just me,

8 comentarii:

  1. :)))))))
    asta e un fel de "sa invatzam despre banca"

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur era cineva mai in varsta ;)), cum sa uiti banii acolo?!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine s-au prezentat numai tineri! Cred ca erau indragostiti :))

    RăspundețiȘtergere
  4. sigur uitasera banii ? s-au au aflat cine se va ocupa de cererea lor? :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Uitase banii!
    Ar fi trist sa faca asa ceva doar sa se prezinte la ghiseul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La ce banca lucrezi? Din pacate asta mi s-a intamplat mie azi..nici eu nu inteleg cum mi s-a intamplat, dar na... Important acum este rezolvarea problemei...

    RăspundețiȘtergere
  7. Intri in banca si faci un refuz la plata. Banii o sa-i primesti in 10 zile luratoare. Asta in cazul in care bancomatul a retras banii inapoi.

    RăspundețiȘtergere