10 aprilie 2012

GYMBOdance - Seminar de sanatate

GYMBOdance Sport Center Sibiu organizeaza seminarul intitulat simplu si sugestiv SANATATE SI FRUMUSETE PRIN ALIMENTATIE SANATOASA, seminar sustinut de Cristian Mărgărit, unul din cei mai cunoscuti specialisti in nutritie si sport din Romania. 
 
Alimentatia sanatoasa si miscarea fizica nu pot fi separate. Inveti ce alimente sunt bune pentru tine, cum sa le prepari si cat sa mananci pentru a arata bine si a te simti bine.
 
Despre Cristian Mărgărit
Absolvent al Facultatii de Management al ASE Bucuresti, Cristi a fondat in 2001 site-ul getfit.ro cu scopul de a oferi informatii de calitate oamenilor care vor sa arate bine si sa duca un mod de viata sanatos. Comunitatea getfit.ro numara acum peste 10.000 de membri care schimba informatii pe forum. Cristi Margarit este autodidact in domeniul nutritiei si antrenamentului, fiind in acelasi timp acreditat drept personal trainer de ACE Fitness, SUA. Activitatile sale cuprind pe langa administrareaSuplimente.ro si consultatii in domeniul nutritiei si antrenamentului , publicarea de articole in diverse reviste si ziare , participari la emisiuni TV.
 
Mai multe informatii si articole puteti gasi pe site-ul personal www.cristianmargarit. ro
 
Cand?  VINERI, 4 MAI 2012, ORA 17:30 Seminarul va avea o durata de aproximativ 3 ore cu prezentare si sesiune de intrebari si raspunsuri.
 

Unde? Hotel Continental Forum Sibiu - locatie moderna, in centrul orasului, cu o sala de evenimente perfecta pentru astfel de momente. 

Pe langa informatiile acumulate pregatim pentru voi un bufet de fructe, cei de la TeaSpot ne vor oferii spre degustare ceaiuri din toate colturile lumii si multe alte surprize concentrare in 3 ore care nu trebuiesc ratate ! 
 
Inscrieri:
GYMBOdance Sport Center Sibiu
Str. Marasesti nr. 9 
Tel: 0758.132.192
 
Pentru un stil de viata sanatos ! 

PARTENERI MEDIA : Kiss FMZile si NoptiCemerita.rogymTV.ro  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu