28 aprilie 2012

Incotro?

Te trezesti, intr-o zi la rascuce de drumuri. Nu stii ce sa faci? Te afli in acel loc unde doua drumuri se bifurca si nu stii daca sa faci stanga sau dreapta: drumul arata la fel, vezi aceleasi gropi, de la distanta vezi aceleasi indicatoare confuze. Normal ca sunt atat de asemanatoare tocmai pentru ca decizia sa nu fie deloc mai usoara! Asa ca, stai acolo in mijloc si stii ca nu poti sta la infinit acolo. Oamenii trec pe langa tine. Unii sunt nedumeriti, ca stai prea mult acolo sa te gandesti. Altii incearca sa te impinga de la spate dupa propriile interese sa o iei la stanga sau la dreapta. Alti iti spun cu frumosul ce trebuie sa faci, parerea lor sincera. Cu cat auzi mai multe pareri cu atat esti mai confuz si nu stii ce sa faci. 
E momentul sa te aduni si sa iei o decizie. Pare imposibil, dar nu e! Te uiti la tine, te asculti, te gandesti si vezi ce trebuie sa faci. Iei decizia! Dreapta sau stanga? Asumandu-ti drumul ales. 
Probabil ca viata ne duce la rascuci de drumuri si nu intotdeauna alegem drumul cel bun. Uneori alegem drumul cel mai dificil si mai greu ca sa ajungem la destinatia finala.
!Daca totul ar fi atat simplu, ne-am plictisi.

Just me!

Un comentariu:

  1. Mai important decat sa iei o decizie, e sa o iei, sa ti-o asumi si sa fii convinsa ca e cea corecta. Chiar daca mai trec inca 100 de persoane si se mira cum de esti tot acolo :).

    RăspundețiȘtergere