11 mai 2014

Barba

Fetelor v-ati uitat in ultimul timp la barbatii din Sibiu? 
Aproape Toti barbati au inceput sa-si lase barba. Ca ciupercile dupa ploaie. Cred ca toti si-au vorbit si vor sa ne boicoteze pe noi fetele cu noua infatisare cu aer rebel si enervant de sexy. 
Nu conteaza daca el se imbraca doar cu un tricou aruncat in graba pe el sau la costum cu cravata barba e barba si efectul e acelas ... wow.
Cercetatorii britanici afirma ca: Barbatii cu barba sunt considerati mai agresivi, mai masculini, mai duri, dar si mai romantici.
Ma rog, prostul cu barba tot prost e! Asta e clar, dar e un prost de genul masculin sexy!
 
Din ciclul: Bai esti nebun?
Daca ati urmarit Eurovisionul ati vazut ca pana si femeile incep sa-si lase barba. Tipa aia sexy sau tipul, ca sincer habar nu am ce e ... arata wow. Are o silueta enervanta si daca e un el e clar fara celulita, parul bine ingrijit, iar dupa parerea mea cred ca barba facea totul la ea sau el...
Evident!

Revenim. 
Toti au adoptat stilul asta si recunosc eu fac parte din societatea secreta a femeilor care iubesc barbatii cu barba.
Asta e!
Chiar nu am ce face. Sincer. imi plac de numai pot. As vrea sa scriu de ce, dar banuiesc ca daca esti femeie si iubi tau are barba sti ce zic eu aici.
Sa ne intelegem aici e vorba de barba aia mica si ingrijita si nu de cea care poti sa-i faci pleata. 
 
Ma intreb tot timpul oare cum o suporta? 
Am intrebat in stanga si-n dreapta si am auzit ca ii manaca in draci. concluzie si ei se confrunta cu zicala: baba sufera ...
Bun! ... dar ei tot nu o dau jos prin epilare cu ceara ... la naiba!

Nu stiu cat o sa mai tina moda asta a lor, dar eu zic sa o tina ... barba!

Un comentariu: