21 mai 2009

Vise de seara


Intr-o lume in care fiecare e doar pentru el, trebuie sa-ti faci loc asa cum poti.Incepi asa timid sa dai din coate, sa te ridici pe varfuri cu o mana intinsa ca la scoala si sa strigi "sunt aici ...sunt aici!"...dar degeaba...cei din jurul tau nu te vad.Iar atunci cand te zaresc si isi dau seama ca existi si ca esti acolo...tu...obosit de atata efort lasi mana jos si uiti sa iti mai faci loc.
Intr-o lume unde serviciul ocupa tot timpul, e greu sa iubesti si sa fi iubit ca in visele pe care le ai in fiecare seara.Uneori realitatea e diferita de vise si nu vezi ce ti se ofera si renunti la tot doar ca vrei visele pe care le ai in fiecare seara.
Seara cand esti in pat iti vin tot felul de ganduri, de idei, de trairi...parca tot ceea ce faci si tot ceea ce vrei se intampla acolo.
In visele de seara poti sa fi tot ceea ce vrei tu, poti sa fi printesa, sef, presedinte...poti sa fi orice...sa fi bun, sa fi rau...sa fi doar tu, dar mai bun decat toti.
Uneori uiti ca realitatea e diferita de ceea ce visezi, iar dimineata uiti sa te trezesti din vis.
Lucrurile o iau razna atunci cand uiti sa vezi care e realitatea...copil naiv ce esti...trezeste-te si bucurate de tot ce ai atunci cand deschizi ochi...ca poate maine pierzi tot pentru ca tu inca visezi.

!!Ridic mana si strig:inca mai sunt aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu