19 februarie 2011

Brunette is better!

Toti suntem dornici de schimbare. Toti credem ca schimbarea aduce bine. Cred si sustin asta!
Zilele astea am dat peste o poza cu mine blonda. Bine, un saten foarte deschis. Da, eu am fost blonda! Nici mie nu-mi vine sa cred, dar am fost!
Acum cativa ani trei, dornica de o schimbare, m-am hotarat sa-mi deschid un pic culoarea la par. Bruneta de cand ma stiu, ma duc la coafor in a face minuni. Ma hotarasc cu tipa asupra nuantei, un saten deschis frumos. Dupa o ora de vopsit si alta cu vopseaua in cap descopar ca sunt blonda. Mai oameni buni, am urlat cat m-au tinut plamanii "M-ai facut Blondaaaaaaaaaaaa!!!" Cred ca tot centrul Sibiului m-a auzit. Ce scandal am putut sa fac in coafor, numai eu stiu.
Imi aduc aminte si fata exprietenului meu, era undeva pe podea, dar dupa ce si-a recuperat-o a avut atata diplomatie sa-mi spuna "Da esti frumoasa, dar cand te vopsesti la loc?!"
Cat am rezistat? O luna! Da, o luna am fost blonda! Atat am rezistat.
Crede-ti ca lucrurile au ramas aici. Nu! M-am gandit sa ma fac roscata. Un  roscat deschis. Cat am rezistat? O saptamana.
Dupa ce mi-a mai trecut nebunia din cap si mi-am dat seama ca schimbarea nu face intotdeauna bine, cel putin nu si asupra nuantei de par. M-am vopsit inapoi bruneta.
Brunette is better!!!!:D
Acum cand sunt dornica de schimbare imi cumpar o rochie!:))

Just me,

6 comentarii:

 1. Brunette is better! AM ZIS!!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai eu sunt bruneta de la natura si blonda de la Schwarzkopf...Dar blonda parca imi place mai mult.E stupid, dar m-am obisuit asa si redent, dezblonzindu-ma parca nu ma mai recunosteam. And blondes have more fun, cel putin pe hartie. And more split ends...:(

  RăspundețiȘtergere
 3. Am descoperit ca unele femei brunete sunt nascute sa fie intr-o zi blonde, dar eu nu fac parte din aceasta categorie.
  Lucky you :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Subscriu... iti dai seama :))
  Simt o mica dezamagire... dar chiar n-ar trebui sa fii altfel decat esti, mai ales ca te-ai convins si tu ca o culoare mai deschisa nu te pune in valoare.
  Eu iar am vrut sa schimb ceva si am incearcat lentilele de contact plus ca urmeaza sa-mi tund parul destul de mult... Dar stii care a fost concluzia? Dupa doua zile imi era dor de ochelari... Asa si cu brunetul, it's just me.

  RăspundețiȘtergere
 5. Alina, bine ca nu m-ai intalnit cand eram vopsita in blond. Radeai de mine cred si acum. Poate incerci si tu intr-o zi :))

  RăspundețiȘtergere