14 august 2011

Paradoxurile universului

Cand universul de joaca cu tine si iti da doar suturi in fund - Ce faci? Continui sa te "joci" cu El sau oricat de mult te doare pleci sa construiesti un alt univers ...
Zilele acestea un om intelept imi spunea "Pe lumea asta nu exista nicio problema care sa nu se poata rezolva cu o baie fierbinte, o sticla de vin rosu si o carte de rugaciuni". Lucrul asta este perfect adevarat si sunt de acord cu el, cu siguranta valabil pentru unii oameni. Pentru altii, e nevoie de masuri mai drastice.
Trebuie sa spun ca sunt perfect constienta de faptul ca nu toata lumea trece prin asemenea momente si unii sunt mai norocosi decat altii. Unii oameni sunt predispusi la a rezolva orice problema fara sa implice emotional, fara sa le pese. Sigur exista o gramada de oameni care trec prin viata fara sa fie tulburati de paradoxurile universului si au o atitudine atat de relaxanta cu tot ce se intampla in jurul lor. Nu stiu daca sunt cei mai fericiti oameni, dar stiu ca sunt mai norocosi.
Eu fac parte dintr-o categorie diferita de oameni, cei care viseaza, fac planuri, construiesc din nimic Ceva - intru-un cuvant se implica. Stiu, sunt o mica naiva si cred ca pot misca lumea, atunci cand eu cred asta si uneori chiar o misc. Paradoxul e, ca acesti oameni care sunt plini de viata si viseaza ca orice e posibil, la acestea universul nu rezolva problemele de la sine. Poate nu sunt cei mai norocosi oameni, dar stiu ca acestea traiesc din plin orice moment din viata lor.
Pana la urma, @#$& de univers => E frumos sa visezi ...

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu