17 noiembrie 2011

Joi. Normal Teatru

De fiecare data cand ma duc la teatru ma navalesc o groaza de sentimente frumoase. Mirosul scenei, agitatia linistita a oamenilor si scaunele rosii ale micutului nostru teatru imi dau o stare de bine.
Astazi Krm3n s-a dat de trei ori peste cap si a facut rost de patru invitatii la piesa de teatru "Vremea dragostei, vremea mortii" de Fritz Kater. Prima oara am strambat din nas, aveam in plan sa ma duc la aerobic, dar teatrul a castigat.
O piesa frumoasa care a inceput pe ritmuri de Rammstein. Spectacol, dans, muzica si ceva pornografie teatrala.
O piesa frumoasa pe care o recomand cu drag.
Vremea dragostei, vremea mortii“ are la baza un text scris de Fritz Kater ce a fost votat de un juriu al revistei „Theater Heute“ drept cea mai buna piesa germana a anului 2003. Productia Teatrului National din Sibiu ii reuneste pe actorii Ofelia Popii, Catalin Patru, Diana Fufezan, Cristina Flutur, Florin Cosuleţ, Alexandru Malaicu si Bogdan Saratean intr-un spectacol dinamic despre dragoste, pasiune, durere, renuntare si moarte ce isi propune sa aduca o noua perspectiva asupra rememorarii perioadei comuniste. „E o bucurie sa reluam acest spectacol dupa mai bine de un an de zile! Mi-a fost dor sa vorbim despre frumusetile de zi cu zi din copilaria noastra, iar forta acestui spectacol sta tocmai in actualitatea si sinceritatea acestei povesti.“ a declarat Florin Cosulet in pauza dintre repetitii.
Sursa: www.eventim.ro
Just me,

2 comentarii:

  1. Ce frumos!!!
    Asa imi doresc sa merg si eu la teatru dar n-am cu cine :((.
    N-am mai fost de cand eram mititica :P.

    RăspundețiȘtergere