29 ianuarie 2012

January

Sfarsit de ianuarie. Frig. O mica raceala tratata cu mult ceai. Am incalcat o promisiune, dar a meritat. Zambesc, desi si zambetul a inghetat. Sunt grade cu minus afara. Ma gandesc ca mai e o luna si vine primavara. Privesc pe geam si vad totul alb. A nins. Mult. Nu-mi place zapada. Niciodata nu mi-a placut. Vreau soare si dimineti cu lumina. Vreau primavara. Intotdeauna martie ma surprinde frumos.
Nu-mi mai aduc aminte bancul cu stalactita. Era unul minunat. Stiu ca am ras mult. Poate intr-o zi o sa mi-l amintesc si o sa rad din nou. Pana atunci rad la alte bancuri.
Mi-am cumparat inca o oja rosie. Am zece nuante de oja rosie. Minunat! Ador rosul! Ma reprezinta!
Inchei, cu un gust amar. Luna asta multi m-au uimit. Si nu in bine. Cand te astepti mai putin - zbang! Oamenii spun multe atunci cand tin in mana mai mult de un pahar de alcool. Vorbesc mult si spun multe. Multi au vorbit, iar lucrurile s-au schimbat dupa. Nu sunt suparata, doar credeam ca eu sunt mai speciala pentru ei. Iar la altii sunt speciala numai cand tin paharul de alcool in mana. In ambele cazuri zic: trist ... trece! Memorie selectiva!
Poate nu sunt perfecta, dar ma straduiesc in fiecare zi sa fiu perfecta pentru mine!

O luna plina de alegeri!

2 comentarii:

  1. Asta e cel mai important...sa fi perfecta pentru tine, sa te simti perfect fiind perfecta pt tine!:)Kiss...sweet dreams!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru gandurile bune my sweet girl! Kiss Kiss :***

    RăspundețiȘtergere