27 februarie 2012

Imi place - Maria Lataretu

Duminica, butonand tv-ul am ajuns sa ma uit pe acasa tv la "Doamne de poveste". Emisiunea de duminica i-a fost dedicata - Mariei Lataretu.
O voce frumoasa si tare indragita de publicul romanesc din acea vreme, fiind numita pe rand „Privighetoarea Gorjului”, „Craiasa cantecului romanesc”, „Printesa cantecului popular romanesc”.
Povestea ei de viata m-a impresionat foarte mult si poate aveti rabdare sa urmariti eminiunea. O sa descoperiti o poveste de viata frumoasa, cu multe hopuri si urcusuri. 
Postez si eu emisiunea aici, imi place prea mult.
                 
Maria Lataretu - o viata pentru cantec pe www.acasatv.ro

Doua melodii dragi mie, dar bineinteles ca toate sunt frumoase si sincer de fiecare data cand le ascult mi se face pielea gainii.
!Maria Lataretu - Mai treci neica si tu dealu 


!Maria Lataretu - Mai tii minte draga Marie

!...si DA e olteanca dea mea! (:
Enjoy!

3 comentarii:

  1. :)) acasa am discuri cu ea si mai ascultam din cand in cand, pana sa vin la Sibiu. Am vazut si eu emisiunea si mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai tii minte mai draga Marie .. ca nu erau struguri copti la vie .. Si tu erai mica Mariuta .. Cum sa nu cunosti o altfel de melodie ? Si sa o uiti ? Nu nu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti sa incerci si Lucretia Ciobanu daca tot esti in Sibiu: Ridicate negura; Pleaca oile la munte; Bate vintu-n curmatura; De-ar fi luna de cu sara; Codrule batranule si celelalte.... Sunt sigur ca o sa iti placa ;D.

    RăspundețiȘtergere