07 februarie 2012

Scurte

Totul a inceput ...
Sambata pana de curent. Toate bune si frumoase, dar Pc era deschis. Ceva sigur nu i-a placut lui ca nu mai mergea net-ul. Studiez situatia ma uit peste tot, toate firele bagate, toate bune, dar netul nu. Ma apuc si sun la deranjamente.
Prima intrebare: "Toate cablurile sunt la locul lor?" Normal!
Apoi: "Reinstalati-va componentele!" Mno, cu asta ma terminat, am oprit eu frumos Pc si am deschis cartea de pe noptiera. 
Uite asa o mica pana de curent m-a facut sa citesc o carte. Minunat de frumos!
Azi deschid Pc sa vad ce mai face. Minune, dupa trei zile netul merge! Zen!

Am racit. La mine raceala se manifesta frumos -  ragusesc. Cel mai greu e la job. Colegi la telefon cand ma suna sau ii sun toti au aceasi replica: "Ai vazut lupul?!/La ce ai strigat - la luna?!" si tot asa. Mai rau e cand vorbesc cu clientii - nu ma inteleg si repet si vorbesc mai rar. Greu!
Poate cel mai frumos e ca in doua zile am aflat foarte multe retete naturiste pentru voce - cu mire, cu propolis, cu oua crude, gargara cu apa cu bicarbonat. Destule cat sa ma ajute.
Eu zic ca am o voce sexy, dar ei zic ca nu. Eu ma simt sexy si ragusita.

Saptamana asta nu miscare, dar recuperez eu saptamana viitoare. Astazi aveam programat o ora de StepAerobic, dar cum sunt racita si cu gatul in pioneze am renuntat.
Saptamana trecuta la prima ora de Step am ras si m-am simtit atat de bine cu Mony. In ultimele 10 min., dupa ce o scos tot ce o vrut din noi ne pune la abdomene, ridicari de picioare si alte chestii frumoase. Cine mai putea?! Mi-a placut, dar faceam un abdomen - radeam un pic. Ridicam un picior - radeam un pic. Just me!
Pana atunci miscarea ramane asa: marti - StepAerobic si joi- Aerobic Dance.
Asta e asa sa nu zica dl.Zambaret de la receptie ca nu scriu de ei pe micul meu blog.

Totul s-a terminat ...
Foarte bine!

Just me,

2 comentarii: