17 iunie 2012

Me and my days! - Evenimentul lor

Intotdeauna mi-au placut nuntile, dar niciodata nu mi-a placut sa fiu la prezenta la tot evenimentul. Dar, atunci cand oamenii sunt minunati si vrei sa fii alaturi de ei, faci totul posibilul. Asa ca, am mers cu tot alaiul la mire, nasi si mireasa. Apoi la biserica, poze si intr-un final la sala. Obositor!
Nunta a fost un pic inedita, a avut doua cununii religioase. 
Prima oprire, la Biserica Evanghelica din Parcul Astra. Slujba a durat exact 30 de minute, in care pe tot parcursul slujbei am stat jos, am cantat cantece in limba germana si ne-am bucurat de faptul ca cei doi isi unesc destinele. Slujba s-a tinut in limba germana, dar in paralel preotul traducea si in romana. O slujba simpla, discreta in care cei doi si-au schimbat verghetele destul de repede.

A doua oprire, a fost o ora mai tarziu la Biserica Reformata de pe Str. Mitropoliei. Aici slujba a tinut 45 de minute, dar am stat tot jos, au cantat cantece in limba maghiara. Slujba s-a tiunt bineinteles in limba maghiara, dar in paralel preotul traducea si in romana. O slujba la fel de discreta, simpla si frumoasa pe ansamblu. Mi-a placut juramantul lor de unire in casatotie, un juramant puternic de supunere si iubire in dOI. Preotul la un moment dat, in timplul slujbei, a ridicat mainile pentru binecuvantare, sincer arata ca Batman in actiune.

O nunta discreta, asa cum imi place mie. O locatie frumoasa (Restaurantul Bliss) cu o servire ireprosabila. Mancarea buna si muzica pe gustul toturor. Cred ca cele scrise mai sus fac reusita o nunta frumoasa.
Finalul nuntii m-a prins cu un frumos buchet de flori in mana si un feeling nou. Da! Am prins the buchetul. Oare sunt superstitioasa?! Oricum zambesc!
 
Inchei si eu intr-un stil stylish, mai ales ca am poromis ca o sa postez si o poza cu mine pe blog.  Am purtat o rochita simpla verde. De ceva vreme imi doream o rochita verde discreta. Este no name, dar mi-a placut mult atunci cand am vazut-o. Pantofiorii sunt Donatella Scarpe si poseta am comandat-o acum ceva vreme de la Avon.

Just me!

5 comentarii: