17 octombrie 2012

Pofta de ... cola!

Azi, am o pofta nebuna de a bea cola, dar pofta din aia care daca nu bei acum mooori, nasti sau inebunesti de pofta.
Am o pofta de cola din aia de la Kfs sau Mc. Cred ca aia are cu totul alt gust, mai bun, mai altfel. Stiti voi!
Tin minte ca in urma cu o luna in Sibiu era nu stiu ce festival si mi-am luat o cola (aceasi pofta nebuna imi dadea tarcole) atat de mult mi-a placut de gustul si atat de mult m-am bucurat ca beau, incat dupa fiecare inghititura exclamam "Mmmm, dar buna-i cola asta!" Sincer, mi-am inebunit prietenii rau de tot. I-am scos din minti pana s-au "revoltat" si si-au cumparat si ei cola.

Nu stiu cum se face, dar o data cu trecerea anilor parca consumul de cola dispare aproape de tot din meniul meu. Asa ca, pentru mine o cola e ca o gura de aer curat dupa o noapte agitata. Cand beau coca-cola e sarbatoare, e luna noua. 
Cum s-a ajuns aici? De ce am scos din meniul meu aceasta bautura senzationala pe nume "Coca-cola". De ce nu mai pot sa beau 2L de Coca-cola fara sa regret, fara sa ma gandesc la ficatul meu, la sanatatea mea.
Sunt inca tanara, dar parca mai citita sau mai aiurita ...
Vreau sa beau cola! Acum!
Cand ai baut ultima data pentru prima oara o coca-cola?!

Just me!

3 comentarii:

  1. Traiesc acelasi sentiment.. dar cu PEPSI!...TWIST!
    ...il alint "PECSI"..:)
    Problema e ca am avut vreo 2 ani de zile in care nu am luat nici macar o picatura de Pepsi sau Cola.. iar acum..am abuzat in ultimul an..la modul de-a dreptul iresponsabil..
    Kfc nu ma atrage.. aproape deloc.. dar MC? Dupa ce la fel nu mancam decat placinta sau salata la Mc, acum.. visez tot a 2-a zi la 2 cheese fresh..
    Insa acolo intervine ideea de SLIM..asa ca nu exagerez :)
    Ce triiiiiist... barbatii oare se gandesc la toate astea? Cati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Coca-Cola nu îmi aduc aminte cînd am băut ultima oară, în general nu beau, dar am băut Pepsi, acum vreo două săptămîni.
    A, și înțeleg perfect pofta aia de care spui tu, la mine se întîmplă de obicei după efort prelungit, după bici spre exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ClassyIC:Sa stii ca am intalnit barbati care la fel de mult "salivau" dupa o cola.
    Eu tind sa cred ca a bea o cola va fi ca un mic "rasfat" pentru noi.

    @Orin: Tulai, dar greu mi-a fost sa ma prind ca vroiai sa zici: efortul dupa ce te dai cu bicicleta. La mine in capusor era un "bici" si nu intelegeam ce sporturi extreme practici. Ehhe:))

    RăspundețiȘtergere